Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Visa ditt kontoutdrag

Google Domains debiterar enligt betalningsmetoden på ditt konto när du köpte, förnyade eller överförde en domän.

1. Logga in på Google Domains.
  2. Öppna menyn Meny.
  3. Klicka på Fakturering.
  4. Granska dina transaktioner. Detaljer inkluderar datum, transaktions-id, beskrivning och totalbelopp.