Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Hoe vind ik mijn geregistreerde domein?

Wordt je domein niet weergegeven in de lijst 'Mijn domeinen' op Google Domains? Probeer een van deze algemene oplossingen.

Inloggen met een ander account

Mogelijk heb je een ander Google-account gebruikt om je domein te kopen. Schakel over naar een ander account en zoek je domein nogmaals.

1. Open Google Domains.
  2. Selecteer rechtsboven je profielafbeelding of initiaal.
  3. Selecteer het e-mailadres van het account dat je hebt gebruikt om je domein te registreren of voeg dit e-mailadres toe.
Tip: Je kunt een ander e-mailadres gebruiken om meldingen van Google Domains te ontvangen. Log in op het account dat je hebt gebruikt om het domein te registreren.

De G Suite-beheerdersconsole bekijken

Als je je domein via Google Workspace hebt gekocht en geregistreerd, zie je het niet in Google Domains. Zoek je domein in de Google Workspace Beheerdersconsole.