Uw geregistreerde domein zoeken

Ziet u uw domein niet in de lijst Mijn domeinen op Google Domains? U kunt dit probleem op een van de onderstaande manier oplossen:

Inloggen met een ander account

Mogelijk heeft u een ander Google-account gebruikt voor de aanschaf van uw domein. Schakel over naar een ander account en zoek uw domein nogmaals. Ga hiervoor als volgt te werk:

1. Open Google Domains.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op de knop Inloggen. Als u de knop Inloggen niet ziet, klikt u op de cirkel met uw eerste voorletter.
    Opmerking: In plaats van een voorletter kan de cirkel ook een afbeelding bevatten die u heeft geüpload.
  3. Selecteer het e-mailadres dat u heeft gebruikt om uw domein te registreren of voeg dit e-mailadres toe.
Het e-mailadres waarop u meldingen van Google Domains ontvangt, is niet altijd het e-mailadres dat u voor de domeinregistratie heeft gebruikt. Log in op het account dat u heeft gebruikt om het domein te registreren.

De beheerdersconsole van G Suite raadplegen

Als u uw domein via G Suite heeft gekocht en geregistreerd, ziet u het niet in Google Domains. Zoek uw domein in de beheerdersconsole van G Suite.

Relevante links