Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Overfør .co.uk- og .uk-domener

Overføringer av .co.uk- og .uk-domener til Google Domains involverer Nominet.uk-registeret. Hver forespørsel om overføring skal bare være for ett domene.

Overfør .co.uk- og .uk-domener til Google Domains

For Nominet, som er registeret for .co.uk og .uk, brukes det en fremgangsmåte med «push-overføring».

Viktig: Før du starter overføringen:

• Du må ha e-postadressen til domenets nåværende registrant. Google Domains sender en melding til registrantens e-postadresse for å bekrefte og fullføre overføringen.
  • Pass på at du logger på riktig Google-konto. Finn ut hvordan du logger på flere kontoer.

Overfør domenet ditt

1. Logg på domeneregistratoren for domenet du vil overføre, på en datamaskin.
  2. Følg domeneregistratorens fremgangsmåte for flytting av .co.uk- og .uk-domener.
  3. Skriv inn eller velg GOOGLE som overføringsdestinasjon.
  4. Se etter en e-post fra Google Domains i registrantens e-postinnboks. Klikk på Avbryt eller godkjenn overføringen i e-posten. Dette åpner Google Domains-nettstedet for produkter, slik at overføringsprosessen kan fullføres.
  5. Klikk på Fortsett.
  6.  For å fullføre overføringen må du fullføre fremgangsmåten for å importere nettinnstillingene dine og konfigurere registreringsinnstillingene dine.

Tips: Hvis du ikke får logget på den nåværende domeneregistratoren, kan du logge på Nominet.uk som domeneeier og følge veiledningen der.

Overfør et .co.uk- eller .uk-domene fra Google Domains
  1. Logg på Google Domains på en datamaskin.
  2. Klikk på navnet på domenet du vil overføre.
  3. Øverst til venstre klikker du på Meny Menyand then Registreringsinnstillinger.
  4. Under «Flytt» klikker du på Velg registrator.
  5. Klikk på Lås opp og fortsett.
    • Tips: Logg på den nye domeneregistratoren om nødvendig.
  6. På skjermbildet «Hvem skal du overføre til?» skriver du inn taggen for domeneregistratoren du vil overføre til.
    • Tips: Du finner taggen ved å gå til nominet.uk/registrar-list/ og søke etter den nye domeneregistratoren din. Domeneregistratortaggen er en kode som Nominet gjenkjenner. Taggene er vanligvis basert på navnene til selskapene. Eksempelvis er domeneregistratortaggen for Google Domains «GOOGLE».
  7. Klikk på Overfør and then Ja, fortsett. for å bekrefte overføringen i Google Domains.
  8. Gå til den nye domeneregistratoren, og følg fremgangsmåten for overføring. Det kan hende at du mottar en e-post fra den nye domeneregistratoren din for å fullføre overføringsprosessen.

Tips: Hvis du ikke mottar en e-postbekreftelse innen noen dager, kan du gå til Nominet-nettstedet og følge fremgangsmåten for overføring. Det kan hende du må betale et gebyr for å overføre via Nominet-nettstedet.