Henting av .co.uk-domener

Før du begynner: For å overføre et .co.uk-domene må du kunne logge deg på hos den nåværende domeneregistratoren eller Nominet.uk som eieren av domenet.

Når du skal overføre et .co.uk-domene til Google Domains, må du følge en annen fremgangsmåte enn når du overfører andre domener. For Nominet, som er registeret for .co.uk, brukes det en fremgangsmåte med push-overføring:

• Du må først endre domeneregistratortaggen Registrar (også kjent som en IPS-tag) for domenet ditt til GOOGLE. Dette gjør du hos den nåværende domeneregistratoren din.
  • Dermed sendes et varsel fra den nåværende domeneregistratoren til registeret.
  • Deretter sendes det et varsel om overføringen fra registeret til Google Domains, og vi fullfører overføringen.

Slik henter du et .CO.UK-domene:

Merk: Vi ber om at du bare overfører ett domene for hver overføringsforespørsel.

1. Gå til domeneregistratoren der domenet er registrert, og logg på som eieren av domenet du skal overføre. Følg domeneregistratorens fremgangsmåte for flytting av .co.uk-domener.
    Merk: Hvis du ikke kan logge på hos den nåværende domeneregistratoren, kan du logge på Nominet.uk som eieren av domenet, og utføre de samme trinnene der.
  2. Gå til den nåværende domeneregistratoren, og sørg for at e-postadressen for registranten av domenet er riktig, og at du har tilgang til den. Vi sender en melding til denne adressen for å bekrefte og fullføre overføringen.
  3. Gå til den nåværende domeneregistratoren, og skriv inn eller velg GOOGLE som domeneregistratortaggen Registrar eller IPS-tag (målet for overføringen).
  4. Google Domains sender deg en e-post for å fullføre overføringen. Klikk på Bekreft overføringen i denne e-posten for å fullføre overføringen.
  5. Du sendes direkte til Google Domains for å utføre det neste trinnet. Domenet du overfører, skal vises i den øverste boksen. Klikk på domenet for å utføre de siste trinnene i overføringen.
    Ser du ikke domenet ditt? Prøv å endre påloggingen din
    1. Øverst til høyre i nettleseren ser du enten en Logg på-knapp, en sirkel med initialene dine eller et bilde for kontoen din. Klikk på den.
    2. Velg eller legg til e-postadressen for registranten av domenet du overfører.
  6. Importér nettinnstillingene dine:
    • Hvis du har et nettsted og/eller e-post på domenet ditt og du ikke bruker egendefinerte navnetjenere, velger du Registrer og importér de nåværende innstillingene for domenet mitt.
    • Hvis du bruker egendefinerte navnetjenere (tredjeparts DNS-vertstjeneste, for eksempel AWS eller Bluehost), velger du Ikke importér innstillingene mine
  7. Overfør! Når du klikker på Overfør, sender Google Domains en e-post til registrantens e-postadresse for å fullføre overføringen.
  8. Sjekk e-posten din, og følg veiledningen for å bekrefte og fullføre overføringen.
  9. Du kan gå tilbake til Hent-siden for å spore statusen for overføringen.