Vidarebefordra en domän till en social plattform

Du kan enkelt dirigera om besökare på domänen till valfri webbadress på sociala plattformar som Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn osv.

Så här vidarebefordrar du en domän till en sida på sociala medier
Det här gör att både WWW och rotdomänen vidarebefordras (till exempel www.documentationexample.com och documentationexample.com):

1. Klicka på Mina domäner i navigeringslisten och klicka på domännamnet.
  2. Rulla ned till skärmens underkant och klicka på Vidarebefordra.
  3. Ange webbadressen på den sociala plattformen i fältet Vidarebefordra (till exempel plus.google.com/+google).
  4. Klicka på knappen Vidarebefordra.

Obs! Det kan ta flera minuter innan ändringarna har spridits. Om destinationen inte visas kontrollerar du webbadressen och försöker igen.

Klicka om du vill se ett exempel på vidarebefordran av en domän till en sida på Google+
Forwarding to a Google+ page
Så här vidarebefordrar du en underdomän till en social plattform:
  1. Klicka på Mina domäner i navigeringslisten och klicka på domännamnet.
  2. Klicka på fliken DNS .
  3. Rulla ner till Syntetiska poster.
  4. Välj Vidarebefordran av underdomän från listan med syntetiska posttyper.
  5. Ange den underdomän du vill vidarebefordra och webbadressen till den sociala medie-sida du vill vidarebefordra till.
  6. Lägg till posten genom att klicka på Lägg till
Klicka om du vill se ett exempel på vidarebefordran av en underdomän till en sida på Google+
Subdomain forward to Google+