Viderekoble domenet ditt til et sosialt nettsted

Du kan enkelt viderekoble de besøkende på nettstedet ditt til en hvilken som helst nettadresse på et sosialt nettsted, for eksempel Facebook, Google+, Twitter eller LinkedIn.

Sånn kan viderekoble domenet ditt til en side på et sosialt nettsted
Med denne fremgangsmåten kan du viderekoble både WWW og rotdomenet ditt (f.eks. www.documentationexample.com og documentationexample.com):

1. Klikk på Mine domener i navigasjonsfeltet og så på domenenavnet.
  2. Rull ned til nederst på siden, og klikk på Viderekoble.
  3. Oppgi nettadressen for siden på det sosiale nettstedet (f.eks. plus.google.com/+google) i Viderekoble-feltet.
  4. Klikk på Viderekoble-knappen.

Merk: Det kan ta flere minutter før endringene dine blir overført. Hvis destinasjonen ikke vises, sjekker du nettadressen og prøver på nytt.

Klikk for å se et eksempel på et domene som viderekobles til en Google+-side
Forwarding to a Google+ page
Sånn kan viderekoble et underdomene til en side på et sosialt nettsted:
  1. Klikk på Mine domener i navigasjonsfeltet og så på domenenavnet.
  2. Klikk på DNS-fanen .
  3. Rull ned til Syntetiske poster.
  4. Velg Viderekobling fra underdomene fra listen over ulike typer syntetiske poster.
  5. Skriv inn underdomenet du vil viderekoble, og nettadressen til siden på det sosiale nettstedet som det skal viderekobles til.
  6. Klikk på Legg til for å legge til denne posten.
Klikk for å se et eksempel på et underdomene som viderekobles til en Google+-side
Subdomain forward to Google+