Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Deling af domæneadministration

Del dit domæne med andre

Vigtigt! Hvis du køber dit domæne via Google Cloud Platform, administreres tilladelser af Cloud IAM. Se, hvordan du administrerer roller og tilladelser.

Du kan give andre mulighed for at administrere dit domæne. Hver ny person har fuld adgang til:

• Administration af registrering: Forny, tilføj antal registreringsår, annuller eller start automatisk fornyelse, slet domænet, og tilføj eller slet brugere.
  • Administration af tilstedeværelse på nettet: Administrer indstillinger for websites, ekstra mailaliasser eller Google Workspace-konti.
  • Administration af DNS-indstillinger: Tilføj, rediger og slet ressourceregistreringer eller navneservere, og aktivér eller deaktiver DNS-sikkerhedsudvidelser.

Tip!

• Når du deler et domæne, ændrer det ikke ejerskabet af domænet.
  • Du kan ikke begrænse en persons tilladelser til bestemte funktioner. Hver person har fuld administratoradgang til domænet.

Del administration af dit domæne

1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn menuen Menu.
  4. Klik på Indstillinger for registrering.
  5. Under "Domænetilladelser" skal du klikke på Tilføj bruger.
  6. Angiv mailadressen.

Personen, du deler med, modtager en mail med et link til at logge ind på Google Domains.

Fjern brugere, som du deler domæne med

Fjern brugere, som du ikke længere vil give adgang til dit domæne. Hvis du sletter den bruger, du er logget ind som, mister du adgangen til domænet og vender tilbage til siden "Mine domæner".

1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn menuen Menu.
  4. Klik på Indstillinger for registrering.
  5. Under "Domænetilladelser" skal du klikke på Slet Slet ud for den person, du vil fjerne.

Hvis du sletter den person, som konfigurerede automatisk fornyelse for dit domæne, skal en resterende person genaktivere automatisk fornyelse for at forny domæneregistreringen automatisk hvert år. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer automatisk fornyelse for dit domæne.

Du kan ikke slette den sidste person fra et domæne.

Tips til deling af domæneadministration

• Hvis du harGoogle Workspace konfigureret for dit domæne, kan du dele dit domæne med Google Workspace-administratoren, især den person, der er ansvarlig for Google Workspace Fakturering.
  • Folk kan kun få adgang til deres egen Google-betalingskonto i forbindelse med køb via Google Domains.
  • Du skal muligvis give nye personer tilladelse til at bruge de tredjeparts websiteværktøjstjenester, du bruger, fra en webhost. Hvis du føjer en bruger til dit domæne, føjes vedkommende ikke automatisk til nogen websiteværktøjer fra tredjeparter.
  • Hvis en person, du deler domæne med, tilføjer eller fjerner Google Workspace personer, vil det have betydning for jeres brug og for opkrævningen i slutningen af måneden.