Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Google Domains säger ”Du har inga domäner ännu!” trots att jag har registrerat ett domännamn. Var är min domän?

Kontrollera först om din domän är registrerad hos Google Domains. Du kan göra en Whois-sökning för att kontrollera din nuvarande registrar. Om du registrerade ditt domännamn med Google Workspace är det möjligt att du registrerade domänen hos en av Google Workspaces andra domänvärdpartner. Du kan bara använda konsolen i Google Domains för att hantera domäner som registrerats direkt hos oss.

Om din domän är registrerad hos Google Domains ska du också se till att du är inloggad med rätt Google-konto om du har flera Google-konton. Titta uppe till höger i webbläsaren för att se vilket konto du är inloggad med.

Om du fortfarande ser meddelandet ”Du har inga domäner ännu!” efter att du har kontrollerat alla möjliga konton ska du kontakta Google Domains support.