Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

E-postalternativer i Google Domains

Finn ut mer om e-postalternativene i Google Domains

Du har to e-postalternativer i Google Domains:

Du kan konfigurere ett av eller begge e-postalternativene samtidig.

Konfigurer videresending av e-post

Selv uten Google Workspace tilbyr Google Domains videresending av e-post fra e-postaliaser til innboksen til en annen e-postadresse du allerede eier. Du kan for eksempel opprette e-postadressen «salg@example.com», som videresender e-post til den personlige Gmail-kontoen din.

Du kan ha opptil 100 e-postaliaser per domene.

Tips:

Det kan hende at e-poster ikke blir videresendt til deg av avsendere med bestemte innstillinger for e-postautentisering. Uavhengig av e-postinnstillingene dine i Google Domains, har enkelte e-postavsendere regler som hindrer at e-postene deres blir levert med systemer for videresending av e-post.

Tips: For å unngå leveringsproblemer bør du bruke egendefinerte e-postadresser med Google Workspace, i stedet for videresending av e-post.

Finn ut mer om videresending av e-post til den personlige e-postadressen din.