Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

E-mailopties in Google Domains

Meer informatie over e-mailopties in Google Domains

Google Domains biedt 2 e-mailopties:

Je kunt een van de e-mailopties instellen of beide opties tegelijkertijd gebruiken.

E-mails doorsturen instellen

Ook zonder Google Workspace kun je in Google Domains e-mailaliassen doorsturen naar de inbox van een ander e-mailadres waarvan je al de eigenaar bent. Je kunt bijvoorbeeld het e-mailadres sales@example.com maken dat e-mails doorstuurt naar je persoonlijke Google-account.

Je kunt maximaal 100 e-mailaliassen per domein hebben.

Tip:

Misschien krijg je de e-mail niet die wordt doorgestuurd door afzenders met specifieke instellingen voor e-mailverificatie. Ongeacht je e-mailinstellingen in Google Domains, hebben sommige e-mailafzenders regels die voorkomen dat hun e-mail wordt bezorgd door de systemen voor het doorsturen van e-mail.

Tip: Gebruik een gepersonaliseerd e-mailadres met Google Workspace in plaats van het doorsturen van e-mails om problemen met de bezorging te voorkomen.

Meer informatie over hoe je e-mails doorstuurt naar je persoonlijke e-mail