Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Google Domainsin sähköpostivaihtoehdot

Tietoja Google Domainsin sähköpostivaihtoehdoista

Google Domainsissa on kaksi sähköpostivaihtoehtoa:

Voit valita vaihtoehdoista toisen tai molemmat.

Sähköpostin uudelleenohjauksen käyttöönotto

Vaikka Google Workspace ei olisi käytössä, Google Domains tarjoaa sähköpostin uudelleenohjauksen sähköpostialiaksista toiseen omistamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit esimerkiksi luoda sähköpostiosoitteen "myynti@example.com", joka uudelleenohjaa viestit henkilökohtaiselle Google-tilillesi.

Yhdessä verkkotunnuksessa voi olla enintään 100 sähköpostialiasta.

Vinkki:

Et välttämättä saa uudelleenohjattuja sähköpostiviestejä lähettäjiltä, jotka käyttävät tiettyjä sähköpostin todennusasetuksia. Google Domainsin sähköpostiasetuksista riippumatta osa sähköpostin lähettäjistä käyttää sääntöjä, jotka estävät sähköpostien lähettämisen sähköpostin uudelleenohjausjärjestelmien kautta.

Vinkki: Voit välttää toimitusongelmat käyttämällä Google Workspacessa omavalintaista sähköpostiosoitetta sähköpostin edelleenlähetyksen sijaan.

Lue lisää sähköpostien uudelleenohjaamisesta henkilökohtaiseen sähköpostiin.