Avsluta din prenumeration och ta bort Google Workspace-kontot med Google Domains

G Suite heter nu Google Workspace. Allt du behöver för att få saker och ting gjorda – nu på ett och samma ställe. Läs mer om Google Workspace.

Innan du börjar

Den här artikeln gäller enbart om du har köpt och betalar för Google Workspace via Google Domains. Om det inte stämmer in på dig behöver du avsluta prenumerationen via administratörskonsolen.

När du tar bort din anpassade e-postadress med din Google Workspace-prenumeration via Google Domains sker följande omedelbart:

• Faktureringen för Google Workspace upphör
  • Du behöver inte längre betala för tjänsten
  • Du har inte längre åtkomst till ditt Google Workspace-konto via Google Domains

Avsluta din prenumeration och ta bort ditt G Suite-konto

1. Exportera alla användaruppgifter från G Suite som du vill spara.
  2. Ta bort G Suite Marketplace-appar som du har köpt.
  3. Logga in på Google Domains.
  4. Klicka på namnet på din domän.
  5. Klicka på Meny Menyföljt av E-post.
  6. Klicka på Hantera G Suite-prenumeration.
  7. Klicka på Avbryt under Avbryt prenumeration.
  8. Slutför genom att klicka på Avbryt min prenumeration.