Notifikation

Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Tilføj en Google Workspace-bruger i Google Domains

Når du føjer en bruger til din Google Workspace-konto, giver du brugeren en mailadresse på din virksomheds domæne og en konto, som vedkommende kan bruge til at få adgang til Google Workspace-tjenester.

Vigtigt! Hvis du har købt Google Workspace separat fra Google Domains, kan du se, hvordan du tilføjer Google Workspace-brugere individuelt.

Tilføj en bruger

Følg vejledningen nedenfor for at føje nye Google Workspace-brugere til din Google Domains-konto:

1. Log ind på Google Domains.
    • Vigtigt! Sørg for, at du logger ind på Google Domains med den Google-konto, som du brugte til at tilmelde dig Google Workspace. I de fleste tilfælde er Google Workspace-administratorkontoen ikke Google Domains-kontoen.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn menuen Menu.
  4. Klik på Mail.
  5. Under "Tilføj eller fjern personer fra Google Workspace" skal du klikke på Tilføj bruger og angive den nye brugers fornavn, efternavn og det ønskede brugernavn.
  6. Vælg rollen Administrator eller Bruger.
  7. Klik på Tilføj.

Du kan få flere oplysninger om den ekstra omkostning pr. bruger baseret på abonnement ved at gå til Om Google Workspace med Google Domains.

Tilføj flere brugere

Hvis du jævnligt tilføjer flere Google Workspace-brugere, f.eks. hvis du giver gruppevis adgang til nye medarbejdere, debiterer Google dig kun for antallet af aktive Google Workspace-brugere pr. måned.