Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Varemærkemeddelelse og TMCH

Google Domains samarbejder med clearingkontoret for varemærker (TMCH) for at beskytte varemærkeejere. TMCH er en central database over verificerede varemærker, der er forbundet med registre over alle nye gTLD'er (nye domæneendelser), og som gør det muligt for rettighedshavere at deltage i Sunrise-prioritetsregistreringsperioder og tjenesten for varemærkekrav (beskrevet nedenfor).

Procedure for tjenesten for varemærkekrav

Når du registrerer et domænenavn, kontrollerer Google Domains, om navnet matcher et af varemærkerne i TMCH-databasen. Hvis det er tilfældet, vises en varemærkemeddelelse:

1. Læs meddelelsen for til fulde at forstå dine rettigheder og forpligtelser, hvis du registrerer domænet.
  2. Rul igennem listen over varemærker for til fulde at forstå, hvem de registrerede varemærkeindehavere er, og hvilke anvendelser der kan betragtes som værende konkurrerende.
  3. Klik på knappen Acceptér for at fortsætte registreringen af domænet.

Bemærk! Din ret til at registrere dette domænenavn kan være beskyttet som ikke-kommerciel brug eller "rimelig brug" i henhold til lovgivningen i dit land. Få flere oplysninger på siden for clearingkontoret for varemærkemeddelelser.

Når der er en mulig varemærkekrænkelse

Google Domains overholder politikken Uniform Domain Name Dispute Resolution Policy (UDRP) og politikken Uniform Rapid Suspension Policy (URS), der omhandler tvister vedrørende domænenavne, der påstås at krænke tredjeparters varemærkerettigheder.

Hvis en varemærkeejer mener, at du har krænket et varemærke, kan ejeren:

• Kontakte dig direkte ved hjælp af den administrative kontaktperson i dine kontaktoplysninger (WHOIS-oplysninger). Du kan administrere dine kontaktoplysninger på fanen "Indstillinger for registrering".
  • Indsende en UDRP- eller URS-klage med anmodning om, at dit domæne skal annulleres, overføres eller suspenderes.

Google efterkommer UDRP- eller URS-beslutningen og kontakter dig om nødvendigt i henhold til beslutningen og vilkårene for den registreringsdatabase, der er ansvarlig for domæneendelsen (eller TLD'en).

Hvis du mener, at dit varemærke er blevet krænket af indhold, der hostes af Google, skal du gå til Googles online fjernelsesformularer for at få flere oplysninger om, hvordan du anmoder om en fjernelse af de krænkende materialer. Du kan også løse tvisten direkte med ejeren af domænenavnet gennem UDRP eller URS eller på anden vis. Hvis du har en retskendelse vedrørende et domænenavn, skal du bruge denne formular til at indsende kendelsen.

Få flere oplysninger