Slett domener

G Suite heter nå Google Workspace. Alt du trenger for å få ting gjort, er samlet på ett sted. Finn ut mer om Google Workspace.

Når du sletter et domene, sier du opp registreringen av det aktuelle domenet umiddelbart. Oppsigelsen fører til følgende:

• Besøkende på domenet ditt kan ikke se nettstedet ditt.
  • Du mottar ikke e-poster som sendes til e-postadressene på domenet ditt (inkludert videresending av e-post)
  • DNS-tjenesten avbrytes.
  • Andre personer kan kjøpe domenet ditt etter en utsatt tidsfrist, vanligvis etter 30 dager.

Du kan ikke få refusjon fra Google Domains for eventuell gjenværende registreringstid på domenet ditt.

Eventuelle tilleggstjenester, for eksempel Google Workspace, en blogg, et nettsted som en tredjepart er vert for, eller en tilpasset DNS-tjeneste, avsluttes ikke hvis du sletter domenet ditt. Du må logge på hver enkelt tjeneste for å administrere kontoen din direkte.

Slik sletter du et domene

Følg veiledningen nedenfor for å slette domenet ditt:

1. Logg på Google Domains.
  2. Velg domenenavnet ditt.
  3. Åpne menyen Meny.
  4. Klikk på Registreringsinnstillinger.
  5. Bla ned til Slett domene.
  6. Klikk på Slett til høyre for «Slett domene».
  7. Logg på igjen for å bekrefte identiteten din.
  8. Gjennomgå begrensningene, og klikk på Ja, jeg er sikker på at jeg vil slette domenet.
Hvis du angrer, har du for de fleste domenene 30 dager på deg til å gjenopprette domenet ditt fra datoen du slettet domenet.

Andre alternativer for å flytte domenet ditt

Husk at du kan overføre domenet til en annen eier uten å slette det. Du kan blant annet