Slet et domæne

Når du sletter et domæne, opsiger du øjeblikkeligt din registrering af det pågældende domæne. Som resultat af det sker følgende:

• Besøgende på dit domæne kan ikke se dit website
  • Du modtager ikke mails, der sendes til mailadresser på dit domæne (inkl. videresendelse af mail)
  • DNS bliver inaktiv
  • Andre kan købe dit domæne efter en udvidet periode på typisk 30 dage

Google Domains yder ikke refusion, hvis du har en resterende registreringsperiode for dit domæne.

Hvis du bruger tilføjelsestjenester eller platforme, f.eks. G Suite, en blog, et website, der hostes af en tredjepart, eller en tilpasset DNS-tjeneste, vil en sletning af ​​dit domæne ikke opsige disse abonnementer eller kontrakter. Du skal logge ind på hver enkelt tjeneste og administrere din konto direkte.

Sådan sletter du et domæne

Følg vejledningen nedenfor for at slette dit domæne:

1. Åbn Google Domains: domains.google.com/registrar.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Klik på fanen Udløber for navnet på det domæne, du vil slette.
  4. Rul ned til Slet domæne.
  5. Klik på Slet domæne.
  6. Log ind igen for at bekræfte din identitet.
  7. Gennemgå begrænsningerne grundigt, og klik på Ja, jeg er sikker. Slet domænet.
For de fleste domæner har du 30 dage til at gendanne dit domæne, efter du har slettet det, hvis du fortryder.

Andre muligheder for at flytte dit domæne

Vær opmærksom på, at du kan overføre dit domæne til en anden ejer uden at slette det. Du har følgende muligheder: