Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Slet et domæne

Når du sletter et domæne, opsiger du øjeblikkeligt din registrering af det pågældende domæne. Det betyder følgende:

• Besøgende på dit domæne kan ikke se dit website
  • Du modtager ikke mails, der sendes til mailadresser på dit domæne, herunder videresendelse af mail.
  • DNS bliver inaktiv.
  • Andre kan købe dit domæne efter en henstandsperiode på typisk 30 dage.

Hvis du har en resterende registreringsperiode for dit domæne, yder Google Domains ikke en refusion, medmindre det er tilladt i henhold til vores refusionspolitik.

Hvis du bruger tilføjelsestjenester eller platforme, f.eks. Google Workspace, en blog, et website, der hostes af en tredjepart, eller en tilpasset DNS-tjeneste, vil en sletning af dit domæne ikke opsige disse abonnementer eller kontrakter. Du skal logge ind på hver enkelt tjeneste og administrere din konto direkte.

Sådan sletter du et domæne

Følg vejledningen nedenfor for at slette dit domæne:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn Menu Menu.
  4. Klik på Indstillinger for registrering.
  5. Klik på Slet nederst til højre for "Slet domæne".
  6. Log ind igen for at bekræfte din identitet.
  7. Gennemgå begrænsningerne.
  8. Klik på Slet dette domæne, hvis du er sikker.

Vigtigt! Hvis du vil gendanne dit domæne, skal du betale et gebyr. For de fleste domæner har du 30 dage til at gendanne dit domæne efter sletningen.

Andre muligheder for at flytte dit domæne

Hvis du vil beholde dit domæne, men ikke ønsker at bevare det under denne konto, kan du dele domæneadministrationen med en anden bruger.

Du kan også overføre dette domæne til en anden registrator.