Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Konfigurer automatisk fornyelse for dit domæne

Dit domæne udløber, medmindre du fornyer det. Du kan undgå dette ved at indstille dit domæne til at blive fornyet automatisk hvert år.
Hvis dit domæne udløber, har du typisk 30 dage til at gendanne det uden at udføre yderligere trin. Efter den udvidede periode for fornyelse er du imidlertid nødt til at betale et yderligere gendannelsesgebyr og udføre yderligere trin for at gendanne dit domæne. Få flere oplysninger om priser og understøttede domæneendelser.

Slå automatisk fornyelse til

Automatisk fornyede domæner bliver fornyet inden for en måned fra udløbsdatoen.
  1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn Menu Menu.
  4. Klik på Indstillinger for registrering.
  5. Slå automatisk fornyelse til.
  6. Bekræft dit køb.
Når automatisk fornyelse er slået til, debiterer Google Domains din konto og fornyer domænet årligt.
Hold din betalingsmetode opdateret

Når du udskifter eller ændrer dit betalingskort, skal du opdatere dine betalingsoplysninger for at undgå afbrydelser i tjenesten.

• Du skal betale med et gyldigt betalingskort.
  • Når du køber din registrering, debiterer Google Domains den gemte betalingsmetode for alle dine domæner.
  1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn Menu Menu.
  4. Klik på Indstillinger for registrering.
  5. Klik på Opdater betalingsmetode under "Automatisk fornyelse".
  6. Vælg eller rediger en betalingsmetode.
  7. Klik på Køb.

Slå automatisk fornyelse fra

Du kan slå automatisk fornyelse fra ved at gå til Indstillinger for registrering og klikke på knappen ud for "Automatisk fornyelse".