Forny et domæne

Du kan forhindre, at dit domæne udløber, og at du potentielt mister din domæneregistrering. Du kan forny dit domæne på to måder:

• Automatisk fornyelse: Slå en indstilling til, der automatisk fornyer dit domæne hvert år, en måned inden domænet udløber. Google Domains debiterer din betalingsmetode, når automatisk fornyelse finder sted.
  • Tilføj år: Du kan manuelt føje år til din domæneregistreringsperiode (op til den maksimale registreringsperiode for din domæneendelse).
Hvis dit domæne er udløbet og er uden for den udvidede periode (typisk 30 dage), skal du gendanne dit domæne og betale et ekstra gendannelsesgebyr.

Sådan slår du automatisk fornyelse til

Du slår automatisk fornyelse til ved at gøre følgende:

1. Åbn Google Domains: domains.google.com/registrar.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Klik på fanen Udløber for navnet på det domæne, for hvilket du gerne vil slå automatisk fornyelse til.
  4. Klik på Slå automatisk fornyelse til under Registrering.

Når du har fulgt disse trin, beder Google Domains dig om at bekræfte dit køb. Google Domains debiterer ikke din konto, før den automatiske fornyelse faktisk finder sted nogle dage før udløbsdatoen.

Automatisk fornyelse fungerer kun, så længe kreditkortoplysningerne på din konto er gyldige. Sørg for at opdatere dine oplysninger, hvis du får et nyt kreditkort.

Sådan føjer du år til din registrering

Du føjer år til din registrering ved at gøre følgende:

1. Åbn Google Domains: domains.google.com/registrar.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Klik på fanen Udløber for navnet på det domæne, du gerne vil føje år til.
  4. Klik på Tilføj år, og vælg det antal år, du vil tilføje.

Når du har fulgt disse trin, beder Google Domains dig om at bekræfte dit køb. Google Domains debiterer din konto, når du færdiggør købet.

Den typiske maksimale registreringsperiode er 10 år. Registreringsperioden varierer afhængigt af domæneendelsen, og nogle domæner tillader kun automatisk fornyelse. Tjek referencen for domæneendelser for at se oplysninger om dit domæne.