Domænefornyelse og -gendannelse

Før du går i gang…

• G Suite: Hvis du har købt dit domæne gennem G Suite eller har en virksomhedsmail, der er leveret af G Suite, skal du administrere registrering og fornyelse via Google Administrationskonsol eller Gmail-indstillingshub.
  •
  • Udløbne domæner: Hvis dit domæne er udløbet:
    • Inden for de seneste 30 dage* – udvidet periode for fornyelse: Du kan forny dit domæne uden yderligere gebyrer
    • For 30-60 dage siden* udvidet periode for gendannelse: Du kan gendanne dit domæne, men det kan være forbundet med et ekstra gendannelsesgebyr. Gendannelsesgebyrer varierer afhængigt af topdomænet.
    • For mere end 60 dage siden* – dit domæne er blevet slettet fra Google Domains. Du er nødt til at søge efter domænet og registrere det igen. Det kan allerede være blevet registreret af en anden ejer.
  • *Bemærk! Tidsperioderne ovenfor gælder for de fleste domæner, men nogle domæneendelser har andre tidspunkter for fornyelse og gendannelse. I Reference til domæneendelse (TLD) kan du se den udvidede periode for fornyelse og den udvidede periode for gendannelse for dit domæne.

Fornyelse af din domæneregistrering

Du kan bruge disse to metoder til at forny dit domæne:

• Automatisk fornyelse fornyer dit domæne hvert år, måneden inden domænet udløber. Du bliver faktureret årligt for den automatiske fornyelse, når den finder sted.
  • Tilføj år føjer det antal år, du vælger, til registreringen op til registreringsgrænsen på 10 år.

Slå automatisk fornyelse til

To enable auto-renew, do the following:

1. Click the Expires tab .
  2. Under the Registration heading, click Turn on auto-renew.

Note: Once you enable auto-renew the icon for the Expires tab will change to

.

Der åbnes automatisk et vindue med din Google-konto, hvor du bliver bedt om at bekræfte dit køb. Du bliver ikke faktureret, før den automatiske fornyelse faktisk finder sted nogle dage før udløbsdatoen.

Efter aktivering fornyes din domæneregistrering automatisk hvert år på udløbsdatoen. Registreringsgebyret faktureres på dit kreditkort via din Google-konto. Automatisk fornyelse fungerer kun, så længe dit kreditkort er gyldigt.

Føj år til din registrering

Du kan registrere dit domæne i op til 10 år.

Du kan føje år til din registrering ved at klikke på Tilføj år på fanen Expires eller for dit domæne og vælge det antal år, du vil tilføje.

Det åbner automatisk et vindue med din Google-konto, hvor du bliver bedt om at bekræfte dit køb.

Gendannelse af et udløbet domæne

Hvis dit domæne er udløbet inden for de seneste 30 dage*, skal du følge vejledningen i Fornyelse af din domæneregistrering ovenfor.

Hvis dit domæne er udløbet for mellem 60 og 90 dage* siden, kan du gendanne det for et yderligere gendannelsesgebyr (typisk ca. 100 USD). Varigheden af den udvidede periode og størrelsen af gebyret bestemmes af registeret og varierer afhængigt af domæneendelser (TLD'er). Se artiklen Reference til domæneendelse (TLD) for dit domæne for at få flere oplysninger om, hvad gebyret for gendannelse er.

1. Klik på domænets navn på skærmbilledet Mine domæner. Du vil med det samme få vist denne dialogboks, hvor du bliver spurgt, om du vil gendanne domænet.
  2. Klik på Gendan mit domæne. Der åbnes automatisk et vindue med din Google-konto, hvor du kan købe et års registrering og gendanne domænet.
  3. Hvis du ikke får vist dialogboksen Gendan domæne, skal du klikke på fanen Expired for dit domæne og klikke på Tilføj registrering eller Tilføj og gendan registrering.

Se Udløb og sletning af domæneregistreringer for at få flere oplysninger om politikker vedrørende domæneudløb og -gendannelse.