Aliverkkotunnuksen uudelleenohjaus

Aliverkkotunnuksen uudelleenohjaus ohjaa verkkotunnuksesi aliverkkotunnuksen olemassa olevaan URL-osoitteeseen.

Uudelleenohjattavan aliverkkotunnuksen luominen

Näin luot aliverkkotunnuksen ja ohjaat sen URL-osoitteeseen:

1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Klikkaa vasemmasta reunasta Omat verkkotunnukset.
  3. Etsi päivitettävä verkkotunnus ja klikkaa DNS-välilehteä .
  4. Vieritä kohtaan Synteettiset tietueet.
  5. Valitse synteettisten tietueiden tyyppiluettelosta Aliverkkotunnuksen uudelleenohjaus.
  6. Lisää synteettinen tietue määrittämällä seuraavat tiedot:
    • AliverkkotunnusLisää juuriverkkotunnuksen uudelleenohjattava aliverkkotunnus, esimerkiksi www tai @.
    • Kohde-URL: Lisää osoite, johon edellä määritetty aliverkkotunnus uudelleenohjataan.
    • Uudelleenohjauksen tyyppi: Tämä valinta määrittää, miten reitittimet ja selaimet tallentavat aliverkkotunnuksen uudelleenohjaustiedot. Jos et ole varma valinnasta, valitse Temporary (302). Lue lisää uudelleenohjaustyypeistä.
    • Polun uudelleenohjaus: Jos et ole varma valinnasta, älä määritä polun uudelleenohjausta. Lue lisää polun uudelleenohjauksesta.
    • Secure Sockets Layer (SSL): Määritä SSL käyttöön tai pois käytöstä. Lue lisää SSL:stä ja suojatusta nimitilasta.
  7. Valitse Lisää hyväksyäksesi resurssitietueen muutokset.

Hetken (enintään muutaman minuutin) kuluttua aliverkkotunnus ohjaa suoraan URL-kohdeosoitteeseen.

Huom. WWW-osoitteen ja juuriverkkotunnuksen uudelleenohjaukseen voi käyttää myös web-uudelleenohjausta.

Tietueiden muokkaaminen ja poistaminen

Voit muokata tai poistaa tietueita milloin tahansa seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Klikkaa vasemmasta reunasta Omat verkkotunnukset.
  3. Etsi päivitettävä verkkotunnus ja klikkaa DNS-välilehteä .
  4. Vieritä kohtaan Synteettiset tietueet.
  5. Etsi muokattava tai poistettava tietue.
    • Tietueen muokkaaminen: Klikkaa Muokkaa. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.
    • Tietueen poistaminen: Klikkaa Poista. Vahvista poisto klikkaamalla avautuvasta ruudusta Poista.