Videresendelse af underdomæne

Videresendelse af underdomæne dirigerer et af dit domænes underdomæner til en eksisterende webadresse.

Sådan opretter du et underdomæne og videresender det til en webadresse:

1. Klik på Mine domæner til venstre, og klik derefter på domænenavnet.
  2. Klik på fanen DNS .
  3. Rul ned til Syntetiske registreringer.
  4. Vælg Videresendelse af underdomæne fra listen over syntetiske registreringstyper.
  5. Tilføj en syntetisk registrering:
    TYPE    Underdomæne   Destinationswebadresse
    Videresendelse af underdomæne <navnet på det underdomæne, du videresender, www eller @ for roddomænet.> <den adresse, du dirigerer dette underdomæne til>
  6. Vælg omdirigeringstype. Den bestemmer, hvordan routere og browsere gemmer dine oplysninger for videresendelse af underdomæne. Hvis du er usikker, skal du bruge Midlertidig (302).
    • Midlertidig (HTTP 302) omdirigering giver dig mulighed for hurtigt at udbrede ændringer i din adresse til videresendelse.
      • Browsere gemmer som regel ikke 302-omdirigeringer i cachen.
      • Kan gennemtvinge et opslag til routing-tabellen eller DNS-serveren for omdirigeringen hver gang.
      • De ændringer, du foretager af videresendelse til website eller webtjeneste, udbredes meget hurtigt.
    • Permanent (HTTP 301) omdirigering giver browsere mulighed for at gemme adressen til videresendelse i cachen.
      • Dette kan være medvirkende til, at adressen indlæses lidt hurtigere ved tilbagevendende besøg i den samme browser.
      • Det kan tage længere tid at udbrede ændringer.
  7. Vælg, om du vil slå videresendelse af sti til. Hvis du er usikker, skal du lade videresendelse af sti være slået fra.

Videresendelse af sti videresender stien efter domænenavnet til den samme sti på den nye adresse.

domain is to the left of the / path is to the right

Hvis du f.eks. videresender example.documentationexample.com til example.com:
    • Videresendelse af sti slået til: example.documentationexample.net/about.html omdirigeres til example.com/about.html
    • Videresendelse af sti slået fra: example.documentationexample.net/about.html omdirigeres til example.com
  8. Klik på Tilføj, og acceptér ændringerne af din ressourceregistrering.

Inden for kort tid (nogle få sekunder til et par minutter) fører dit underdomæne direkte til destinationswebadressen.

Du kan når som helst ændre eller slette registreringen ved at klikke på Rediger eller Slet ud for den i listen over syntetiske registreringer.

Bemærk! Hvis du vil videresende WWW og dit roddomæne (også kaldet "domænenavn uden www"), kan du også bruge Videresendelse til website eller webtjeneste på fanen Website .