Integrer med Blogger

Du kan bruke én av tre fremgangsmåter når du skal integrere domenet ditt med Blogger:

Opprett en ny blogg for domenet ditt
  1. Logg på Google Domains.
  2. Velg domenenavnet ditt.
  3. Åpne menyen Meny.
  4. Klikk på Nettsted.
  5. Velg Lag et nettsted under Konfigureringsalternativer for nettsted.
  6. Klikk på Fortsett under Blogg.
  7. Klikk på Kom i gang med Blogger.
  8. Klikk på Fortsett, og følg fremgangsmåten på Blogger-nettstedet for å lage en blogg.

I brukerstøtten for Blogger finner du flere veiledninger om hvordan du kan opprette og oppdatere blogger.

Koble en blogg til domenet ditt

Merk: Du må være eier av bloggen eller bloggadministrator med tillatelse til å administrere innstillingene for bloggen.

1. Logg på Google Domains.
  2. Velg domenenavnet ditt.
  3. Åpne menyen Meny.
  4. Klikk på Nettsted Nettsted  og så Lag et nettsted Lag et nettsted.
  5. Klikk på Fortsett under «Blogg».
  6. Klikk på Logg på en eksisterende konto.
  7. Under «Underdomene» skriver du inn www eller underdomenet du vil koble til bloggen.
  8. Velg bloggen under «Blogg».
    1. Merk: Sørg for å logge på Google Domains med samme konto som du bruker til å logge på Blogger. Husk å legge til domeneeieren som en av bloggforfatterne. Finn ut mer om hvordan du kontrollerer tilgang til bloggen din.
  9. Klikk på Tilknytt bloggen
Anbefaling: Hvis du ønsker å viderekoble rotdomenet ditt (example.com) til underdomene.example.com, velger du Viderekoble også example.com til [bloggnavn].
Koble til domenet ditt fra Blogger

Viktig: For å koble til domenet ditt fra Blogger må du være eier av bloggen eller bloggadministrator med tillatelse til å administrere innstillingene for bloggen. Hvis du vil legge til en domeneeier som administrator for bloggen din, kan du finne ut hvordan du kontrollerer tilgang til bloggen din.

Du kan bruke domenet ditt som et egendefinert domene for en blogg som ligger på Blogger. Finn ut hvordan du kan konfigurere domenet ditt med bloggen din.

Du kan også knytte Blogger-nettsteder sammen med bestemte underdomener på domenet ditt. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du bruker et underdomene, kan du finne ut hvordan du konfigurerer et egendefinert domene.

Tips: Hvis du konfigurerer et egendefinert domene og ikke kan se linken for Google Domains, er du ikke logget på Blogger. Sørg for å logge på med den samme e-postadressen som du bruker i Google Domains.

Nå skal bloggen din vises som startside for domenet ditt. Du kan også knytte Blogger-nettsteder sammen med bestemte underdomener på domenet ditt. Hvis du vil ha veiledning om hvordan du bruker et underdomene, kan du lese artikkelen om konfigurering av egendefinerte domener.