Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Vær vert for en Blogger-blogg på domenet ditt

Finn ut mer om hvordan du oppretter, oppdaterer og redigerer blogger i brukerstøtten for Blogger.

Vær vert for en blogg på domenet som startside, eller koble den til et bestemt underdomene. Finn ut hvordan du bruker underdomener ved å gå til Konfigurer et egendefinert domene.

Her er noen av fordelene:

• SSL-sertifikat inkludert
  • globalt ILN for rask ytelse
Tips: For å være vert for en eksisterende blogg på domenet ditt, må du være eier av bloggen eller administrator med tillatelse til å administrere innstillingene for bloggen. Finn ut mer om hvordan du styrer tilgangen til bloggen din.

Opprett en blogg på domenet ditt

Slik oppretter du en blogg på Blogger:

1. Åpne Google Domains på en datamaskin.
  2. Logg på med Google-kontoen du brukte da du kjøpte domenet.
  3. Klikk på domenenavnet du vil administrere.
  4. Åpne menyen Meny.
  5. Klikk på Nettstedog så Lag et nettsted.
  6. Under «Blogg levert av Blogger» klikker du på Fortsett og så Kom i gang med Blogger.
  7. Følg veiledningen på Blogger.

Tips: Det kan ta opptil 48 timer før oppdateringer trer i kraft.

Koble en eksisterende blogg til domenet ditt

Hvis du vil koble til en blogg som allerede finnes i Blogger til domenet ditt, kan du finne ut hvordan du konfigurerer et egendefinert domene.

Slik kobler du bloggen din til domenet ditt i Google Domains:

1. Åpne Google Domains på en datamaskin.
  2. Logg på med Google-kontoen du brukte da du kjøpte domenet.
  3. Klikk på domenenavnet du vil administrere.
  4. Åpne menyen Meny.
  5. Klikk på Nettstedog så Lag et nettsted.
  6. Under «Blogg levert av Blogger» klikker du på Fortsett og så Logg på en eksisterende konto.
  7. Logg på med samme konto for både Blogger og Domains.
    1. Forsikre deg om at du er eier av bloggen eller administrator med tilgang til bloggen. Finn ut mer om hvordan du styrer tilgangen til bloggen din.
  8. Skriv inn underdomenet du vil bruke. Dette er teksten til venstre for domenenavnet. For eksempel er «www» underdomenet i «www.example.com».
  9. Under Blogg bruker du nedoverpilen til å velge bloggen du vil koble til.
  10. Valgfritt: For å viderekoble brukere fra «mydomain.com» til «www.mydomain.com» velger du Viderekoble også [example.com] til [blog name].
  11. Klikk på Tilknytt bloggen.

Tips: Det kan ta opptil 48 timer før oppdateringer trer i kraft.