Integrer med Blogger

Der er tre metoder til at integrere dit domæne med Blogger:

Opret en ny blog til dit domæne
  1. Åbn fanen Website for dit domæne.
  2. Vælg en valgmulighed fra Blogger-bjælken under knappen Byg.
    • Klik på Gennemse temaer for at se et galleri af temaer eller skabeloner, du kan vælge blandt, for at oprette din blog.
    • Se abonnementer og prissætning: Blogger er altid gratis.
  3. Klik på Opret for at oprette din blog.

Bemærk! Adressen skal indeholde et underdomæne og et domænenavn i formatet underdomæne.domæne.tld, for eksempel: myblog.example.com.

• Titel: Indtast navnet på din blog.
    • Adresse: Lad adressen stå uændret for at linke WWW til din blog, eller indtast et andet underdomæne, du vil bruge som adresse for din blog, for eksempel myblog.example.com.
    • Skabelon: Vælg skabelonen for din blog.
  4. Klik på Opret blog! for at oprette din nye blog og begynde at blogge.

Se Hjælp til Blogger, hvis du vil have flere oplysninger om oprettelse og opdatering af din blog.

Knyt en blog, du ejer eller administrerer, til dit domæne

Bemærk! Du skal være ejer af bloggen eller blogadministrator med tilladelse til at administrere dens indstillinger.

1. Åbn fanen Website for dit domæne.
  2. Klik på pil ned i Blogger-bjælken ved siden af knappen Opret, og vælg Tilknyt eksisterende blog.

Dialogboksen til valg af blog vises.

3. Indtast det underdomæne, du vil knytte til bloggen.
  4. Vælg en blog, du ejer eller administrerer, fra listen over blogs. Hvis du ikke kan se din blog, er du måske ikke logget ind på Google Domains med det samme id, du bruger til at logge ind på Blogger. Se vejledningen Tilføj domæneejeren som Blogger-administrator nedenfor.
  5. Markér afkrydsningsfeltet for Omdiriger documentationexample.net til <din valgte blog>, hvis du ønsker, at roddomænet skal videredirigere til bloggen samt det underdomæne, du angiver.
  6. Klik på Tilknyt blog.
Tilknyt dit domæne fra Blogger

Du kan bruge dit domæne som et brugerdefineret domæne for en blog, der hostes på Blogger.

Bemærk! Du skal være ejer af bloggen eller blogadministrator med tilladelse til at administrere dens indstillinger.

1. Log ind på Blogger, og åbn din blog.
  2. Klik på Indstillinger i venstre kolonne på oversigtssiden.

3. Klik på Konfigurer en Google Domains-webadresse for din blog i området Udgivelse.

Bemærk! Hvis du ikke kan se linket til Google Domains, er du måske ikke logget ind på Blogger med det samme id, du bruger til at logge ind på Google Domains. Se vejledningen Tilføj domæneejeren som Blogger-administrator nedenfor.

4. Vælg dit domæne på listen under Indstillinger for Google Domains, og klik på Gem.

Din blog bør nu vises som startside for dit domæne. Du kan også linke Blogger-websites til specifikke underdomæner af dit domæne. Du kan finde vejledning i brug af et underdomæne ved at se Hvordan bruger jeg et brugerdefineret domænenavn til min blog? i Hjælp til Blogger.

Bemærk! Du kan også bruge funktionen til videresendelse af domæne i Google Domains til at omdirigere trafikken fra dit domæne til et Blogger-website. Når brugere går til dit domæne, bliver de omdirigeret til Blogger-websitet og vil se Blogger-webadressen i deres browsere. Du kan få flere oplysninger om videresendelse af domæne ved at se Videresendelse til website eller webtjeneste.

Domæneejerskab og indlogning på Blogger

Integration af dit domæne med din blog kræver, at du logger ind på Google Domains og Blogger med samme id (mailadresse). Hvis det id, du logger ind på Google Domains med, er forskelligt fra det, du bruger til Blogger, skal du udvide følgende vejledning for at føje ejeren af ​​domænet til Blogger som administrator af din blog:

Tilføj domæneejeren som Blogger-administrator
  1. Log ind på Blogger som administrator af din blog.
  2. Klik på Indstillinger i venstre kolonne på oversigtssiden.

3. Klik på Tilføj forfattere under listen over blogforfattere i området Tilladelser.

4. Inviter ejeren af ​​domænet (det id, du bruger til at logge ind på Google Domains med) til at være bidragyder.
  5. Gå til din mail for den adresse, du lige har inviteret. Du bør se en invitation til at bidrage til bloggen.

6. Åbn mailen, og følg vejledningen for at acceptere invitationen.
  7. Vend tilbage til Blogger. Sørg for, at du er logget ind som administrator af bloggen.

8. I området Tilladelser på listen over blogforfattere skal du bruge rullemenuen ud for det id, du lige har inviteret, for at gøre id'et til administrator. Du skal muligvis opdatere dit browservindue for at se den accepterede invitation.

9. Log ud, og log ind på Blogger igen med det id, du lige har inviteret.

Du kan få yderligere vejledning i at føje administratorer til Blogger i artiklen Om blogadministratorer i Hjælp til Blogger