Kontakt brukerstøtten

Brukerstøtten for Google Domains er alltid tilgjengelig. Du kan også snakke med noen fra teamet via chat, telefon eller e-post.

Slik kontakter du brukerstøtten:

1. Klikk på Kontakt brukerstøtten-linken nederst på Google Domains-siden.

Eller klikk på Kontakt oss-linken i kolonnen til høyre i brukerstøtten.

2. Velg Chat, Telefon eller E-post.
    • Hvis du velger Chat, dukker det opp en boks der du ser hvilken plass du har i køen. Chatten starter etter en liten stund.

• I forgrunnsvinduene Ring oss eller Send oss en e-post skriver du inn navnet ditt, telefonnummeret hvis du blir spurt om det, og en kort oppsummering av problemet. Dette gjør det enklere for brukerstøtten å svare på spørsmålet ditt.

3. Klikk på Generer PIN-kode for å få en PIN-kode for brukerstøtte. Med denne PIN-koden får brukerstøtten midlertidig tilgang til kontoen din uten at du trenger å oppgi påloggingsinformasjon eller passord. PIN-koder for brukerstøtte er bare gyldig i 15 minutter.

Du kan generere en ny PIN-kode når som helst ved å klikke på Kontakt oss-linken nederst på Google Domains-siden.

Chat: Chatten med brukerstøtten begynner snart.

Telefon: Noen fra brukerstøtten ringer deg snart.

E-post: Du mottar en automatisk e-postbekreftelse så og si umiddelbart. Deretter mottar du et svar på problemet ditt per e-post.