Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Kontakt brukerstøtten

Du kan snakke med Domains-brukerstøttemedarbeiderne våre på chat, telefon eller e-post.

Få brukerstøtte fra inni selve produktet

1. Åpne menyen Meny på en datamaskin.
  2. Klikk på Hjelp og brukerstøtte.
  3. Klikk på Brukerstøttealternativer nederst til høyre i «Kontakt oss»-panelet.
  4. Du kan chatte med oss, sende oss en e-post eller be om å bli oppringt.
  5. Oppgi den forespurte informasjonen.

Du mottar et svar kort tid etter at du har sendt inn skjemaet.

Tips: Hvis du har problemer med å fylle ut et felt, kan du slå av nettleserutvidelser (for eksempel passordbehandlere og grammatikkontroller) og prøve på nytt.

Få hjelp gjennom brukerstøtten

1. Klikk på Kontakt oss nederst på siden.
  2. Du kan chatte med oss, be om tilbakeringing eller sende oss en e-post.
  3. Oppgi den forespurte informasjonen.

Du mottar et svar kort tid etter at du har sendt inn skjemaet.

Tilgjengelighet

Finn ut mer om hvilke land, regioner og språk som støttes.