Contact opnemen met ondersteuning

Het Helpcentrum van Google Domains is elke dag beschikbaar. U kunt daarnaast via chat, telefoon of e-mail contact opnemen met een ondersteuningsmedewerker.

Contact opnemen met ondersteuning:

1. Klik onder aan het scherm van Google Domains op de link Contact opnemen met ondersteuning.

U kunt ook klikken op de link Contact opnemen in de rechter kolom van het Helpcentrum.

2. Kies Chat, Bellen of E-mail.
    • Als u Chat kiest, verschijnt er een venster met informatie over uw plek in de wachtrij. Uw chatsessie begint binnen enkele ogenblikken.

• Geef uw naam op in het pop-upvenster Bel Ons of E-mail ons en indien gevraagd uw telefoonnummer en een korte beschrijving van het probleem. Op deze manier kan de ondersteuningsmedewerker zich voorbereiden op uw vraag.

3. Klik op Pincode genereren om een pincode voor ondersteuning te krijgen. De pincode voor ondersteuning is een code waarmee de ondersteuningsmedewerker zonder uw gebruikersnaam en wachtwoord voor korte tijd toegang heeft tot uw account. Pincodes voor ondersteuning zijn slechts vijftien minuten geldig.

U kunt altijd een nieuwe pincode genereren door op Contact opnemen te klikken onder aan het scherm van Google Domains.

Chat: Uw chatsessie met een van onze ondersteuningsmedewerkers begint binnen enkele ogenblikken.

Telefoon: U wordt binnen enkele ogenblikken gebeld door een van onze ondersteuningsmedewerkers.

E-mail: U ontvangt vrijwel direct een automatische bevestigingsmail. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie op uw probleem.