Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Mikä tietueen rekisteröijä on?

Tietueen rekisteröijä on rekisteröijä, joka on nimetty verkkotunnuksesi WHOIS-tietueessa verkkotunnuksesi rekisteröintipaikaksi. Google Domains on useiden verkkotunnusten päätteiden (eli ylätason verkkotunnusten) suora rekisteröijä. Voidaksemme tarjota useampia ylätason verkkotunnuksia teemme yhteistyötä muiden rekisteröijien kanssa ja jälleenmyymme niiltä saamiamme ylätason verkkotunnuksia. Tämä ei vaikuta kustannuksiin, ja Google Domains pysyy edelleen kontaktinasi rekisteröintipalveluita, ohjeita ja tukea varten. Joissakin verkkotunnuksissa WHOIS-rekisteröijätietoihin voidaan kuitenkin kirjata eri rekisteröijä.

Verkkotunnusten päätteiden listassa on lisätietoja niiden rekisteröijistä.

Useimmissa tapauksissa Google Domains on edelleen ensisijainen kontaktisi verkkotunnuksesi rekisteröintiin liittyvissä kysymyksissä tai ongelmissa. Huomaa kuitenkin, että harvoissa tapauksissa tietueessa nimetty rekisteröijä saattaa ottaa sinuun yhteyttä suoraan (esimerkiksi ICANN-säännöksiin liittyen).

Google Domains panostaa hyvään palveluun ja käyttökokemukseen riippumatta siitä, olemmeko suora rekisteröijäsi vai jälleenmyyjäsi. Pyrimme tarjoamaan yhdenmukaisen kokemuksen kummassakin tilanteessa.

Saat lisätietoja kanssakäymisestäsi verkkotunnuksesi rekisteröijän kanssa lukemalla ICANN-verkkosivustolta kohdan Registrants' Benefits and Responsibilities (Verkkotunnuksen haltijan edut ja vastuut).