Välkommen till Google Domains (Beta)

Google Domains är utformat för att göra det enkelt att komma igång online och hantera dina domäner.

Med Google Domains kan du hitta, köpa, överföra och hantera dina domäner och direkt ansluta dig till webbplatsleverantörer som Shopify, Squarespace, Weebly och Wix.

Synpunkter

Under betan behöver vi din hjälp med feedback så att vi kan fortsätta att förbättra produkten. Du kan använda det här formuläret.

Tillgänglighet

Google Domains är för närvarande tillgängligt för användare i

• Australien
  • Brasilien
  • Kanada
  • Frankrike
  • Indien
  • Indonesien
  • Italien
  • Japan
  • Mexiko
  • Nederländerna
  • Spanien
  • Thailand
  • Storbritannien
  • USA
  • Vietnam

Obs! Om du befinner dig utanför ett av dessa länder och redan äger domäner i Google Domains kan du hantera dina domäner. Klicka på Mina domäner i kolumnen till vänster om du vill se listan med dina domäner.

Din plats bestäms i kassan utifrån den hemadress du använder i ditt Google-konto för att köpa eller överföra en domän. Besök payments.google.com och klicka på inställningar Settings (gear icon) för att se din hemadress.

Om du vill se en lista med Google Domains tillgängliga domänändelser (toppdomäner) kan du titta i listan med tillgängliga domänändelser (toppdomäner) och priser.

Webbläsare som stöds

Vi stöder aktuella och tidigare huvudversioner av webbläsarna Firefox®, Safari® och Microsoft® (Microsoft Edge™ och Internet Explorer® 11). När en ny version släpps börjar vi stödja den mest aktuella versionen och slutar stödja den tredje äldsta versionen.

Läs mer

Mer information om hur du använder Google Domains finns i följande hjälpavsnitt: