Välkommen till Google Domains (Beta)

Google Domains är utformat för att göra det enkelt att komma igång online och hantera dina domäner.

Med Google Domains kan du hitta, köpa, överföra och hantera dina domäner och direkt ansluta dig till webbplatsleverantörer som Shopify, Squarespace, Weebly och Wix.

Synpunkter

Under betan behöver vi din hjälp med feedback så att vi kan fortsätta att förbättra produkten. Du kan använda det här formuläret.

Tillgänglighet

Google Domains är för närvarande bara tillgängligt för användare i USA.

Obs! Din plats bestäms utifrån faktureringsadressen för kreditkortet du använder med ditt Google-konto för att köpa eller överföra en domän.

Läs mer

Mer information om hur du använder Google Domains finns i följande hjälpavsnitt: