Velkommen til Google Domains (betaversjon)

Google Domains er utviklet for å gjøre det enkelt å komme i gang på nettet og administrere domenene dine.

Vi gir deg muligheten til å finne, kjøpe, overføre og administrere domenene dine og kobler deg direkte til nettstedsbyggere som Shopify, Squarespace, Weebly og Wix.

Tilbakemeldinger

Så lenge tjenesten er i betaversjon, trenger vi tilbakemeldinger fra deg for å gjøre Domains enda bedre. Du kan bruke dette skjemaet.

Tilgjengelighet

Google Domains er tilgjengelig for brukere i følgende land:

• Australia
  • Brasil
  • Canada
  • Frankrike
  • India
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Mexico
  • Nederland
  • Spania
  • Thailand
  • Storbritannia
  • USA
  • Vietnam

Merk: Hvis du befinner deg utenfor disse landene og allerede eier domener i Google Domains, kan du likevel administrere disse domenene. Klikk på Mine domener i kolonnen til venstre for å se listen over domenene dine.

Når du skal betale, finner vi posisjonen din ved å se på hjemmeadressen for Google-kontoen du bruker for å kjøpe eller overføre et domene. Gå til payments.google.com, og klikk på innstillingene Settings (gear icon) for å se hjemmeadressen din.

Du kan se en liste over domeneendelsene (eller toppdomenene) som er tilgjengelige i Google Domains, ved å gå til delen om støttede domeneendelser og priser.

Støttede nettlesere

Vi støtter nåværende og forrige versjon av nettleserne Firefox®, Safari® og Microsoft®-nettleserne (Microsoft Edge™ og Internet Explorer® 11). Når det slippes en ny versjon av en nettleser, begynner vi å støtte den nyeste versjonen og slutter å støtte den tredje nyeste versjonen.

Finn ut mer

For å finne ut mer om hvordan du bruker Google Domains, kan du ta en titt på artiklene om