Velkommen til Google Domains (betaversjon)

Google Domains er utviklet for å gjøre det enkelt å komme i gang på nettet og administrere domenene dine.

Vi gir deg muligheten til å finne, kjøpe, overføre og administrere domenene dine og kobler deg direkte til nettstedsbyggere som Shopify, Squarespace, Weebly og Wix.

Tilbakemeldinger

Så lenge tjenesten er i betaversjon, trenger vi tilbakemeldinger fra deg for å gjøre Domains enda bedre. Du kan bruke dette skjemaet.

Tilgjengelighet

Google Domains er foreløpig bare tilgjengelig for brukere i USA.

Merk: For å finne ut hvor du befinner deg, bruker vi fakturaadressen for kredittkortet knyttet til Google-kontoen du bruker for å kjøpe eller overføre et domene.

Finn ut mer

For å finne ut mer om hvordan du bruker Google Domains, kan du ta en titt på artiklene om