Welkom bij Google Domains (bèta)

Google Domains is ontwikkeld om te zorgen dat u makkelijk online kunt gaan en uw domeinen kunt beheren.

U kunt domeinen zoeken, kopen, overdragen en beheren en direct verbinding maken met websitebouwers zoals Shopify, Squarespace, Weebly en Wix.

Feedback

We zijn benieuwd naar uw feedback over de bèta. We kunnen deze informatie gebruiken om het product te verbeteren. Gebruik hiervoor dit formulier.

Beschikbaarheid

Google Domains is momenteel beschikbaar voor gebruikers in de volgende landen:

• Australië
  • Brazilië
  • Canada
  • Frankrijk
  • India
  • Indonesië
  • Italië
  • Japan
  • Mexico
  • Nederland
  • Spanje
  • Thailand
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
  • Vietnam

Opmerking: Als u al domeinen in Google Domains bezit maar niet in een van deze landen woont, kunt u uw domeinen wel beheren. Klik op Mijn domeinen in de linkerkolom voor een overzicht van uw domeinen.

Uw locatie wordt tijdens het afrekenen bepaald aan de hand van het woonadres dat u heeft opgegeven voor het Google-account dat u gebruikt bij de aankoop of overdracht van een domein. Ga naar payments.google.com en klik op het instellingenpictogram Settings (gear icon) om uw woonadres te zien.

Bekijk voor een overzicht van de via Google Domains beschikbare domeinextensies (of hoofddomeinen) de lijst met ondersteunde domeinextensies (TLD's) en prijzen.

Ondersteunde browsers

We bieden ondersteuning voor de huidige en vorige release van de Firefox®-, Safari®- en Microsoft®-browser (Microsoft Edge™ en Internet Explorer® 11). Zodra er een nieuwe browserversie wordt uitgebracht, wordt die versie ondersteund en wordt de op twee na laatste versie niet meer ondersteund.

Meer informatie

Bekijk de volgende Help-onderwerpen voor meer informatie over het gebruik van Google Domains: