Welkom bij Google Domains (bèta)

Google Domains is ontwikkeld om te zorgen dat u makkelijk online kunt gaan en uw domeinen kunt beheren.

U kunt domeinen zoeken, kopen, overdragen en beheren en direct verbinding maken met websitebouwers zoals Shopify, Squarespace, Weebly en Wix.

Feedback

We zijn benieuwd naar uw feedback over de bèta. We kunnen deze informatie gebruiken om het product te verbeteren. Gebruik hiervoor dit formulier.

Beschikbaarheid

Google Domains is momenteel alleen beschikbaar voor gebruikers in de VS.

Opmerking: Uw locatie wordt bepaald aan de hand van het factuuradres voor de creditcard die u in uw Google-account gebruikt voor de aankoop of overdracht van een domein.

Meer informatie

Bekijk de volgende Help-onderwerpen voor meer informatie over het gebruik van Google Domains: