Tervetuloa Google Domainsiin (beta)

Google Domains helpottaa ja yksinkertaistaa verkon käytön aloittamista ja verkkotunnusten hallintaa.

Voit etsiä, ostaa, siirtää ja hallita verkkotunnuksia ja muodostaa yhteyden suoraan verkkosivustojen toteuttamispalveluihin, joita ovat esimerkiksi Shopify, Squarespace, Weebly ja Wix.

Palaute

Betavaiheessa tarvitsemme palautetta tuotteen kehittämiseksi. Voit käyttää tätä lomaketta.

Saatavuus

Google Domains on tällä hetkellä Yhdysvalloissa asuvien käyttäjien saatavilla.

Huom. Sijaintisi määrittyy verkkotunnuksen ostamiseen tai siirtämiseen käyttämäsi Google-tilin luottokortin laskutusosoitteen mukaan.

Lisätietoja

Näistä ohjeaiheista saat lisätietoja Google Domainsin käyttämisestä: