Tervetuloa Google Domainsiin (beta)

Google Domains helpottaa ja yksinkertaistaa verkon käytön aloittamista ja verkkotunnusten hallintaa.

Voit etsiä, ostaa, siirtää ja hallita verkkotunnuksia ja muodostaa yhteyden suoraan verkkosivustojen toteuttamispalveluihin, joita ovat esimerkiksi Shopify, Squarespace, Weebly ja Wix.

Palaute

Betavaiheessa tarvitsemme palautetta tuotteen kehittämiseksi. Voit käyttää tätä lomaketta.

Saatavuus

Google Domains on tällä hetkellä saatavilla seuraavissa maissa:

• Australia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Ranska
  • Intia
  • Indonesia
  • Italia
  • Japani
  • Meksiko
  • Alankomaat
  • Espanja
  • Thaimaa
  • Iso-Britannia
  • Yhdysvallat
  • Vietnam

Huom. Jos asut jossain muussa maassa ja omistat jo verkkotunnuksia Google Domainsissa, voit hallinnoida omistamiasi verkkotunnuksia. Näet luettelon verkkotunnuksistasi valitsemalla vasemmasta sarakkeesta Omat verkkotunnukset

Sijaintisi tarkastetaan kassalla. Se määräytyy verkkotunnuksen ostamiseen tai siirtämiseen käyttämäsi Google-tilin kotiosoitteen mukaan. Mene osoitteeseen payments.google.com ja klikkaa asetuskuvaketta Settings (gear icon) nähdäksesi kotiosoitteesi.

Luettelo Google Domainsin tukemista verkkotunnuspäätteistä (eli ylätason verkkotunnuksista) hintoineen on täällä.

Tuetut selaimet

Tuemme Firefox®-, Safari®- ja Microsoft®-selainten (Microsoft Edge™ ja Internet Explorer® 11) nykyisiä ja aiempia versioita. Kun selaimesta julkaistaan uusi versio, alamme tukea uusinta versiota ja lopetamme kolmanneksi uusimman version tuen.

Lisätietoja

Näistä ohjeaiheista saat lisätietoja Google Domainsin käyttämisestä: