Velkommen til Google Domains (beta)

Google Domains er designet og udviklet til at gøre det nemt at komme online og enkelt at administrere dine domæner.

Du kan finde, købe, overføre og administrere dine domæner og oprette direkte forbindelse til websiteværktøjer som Shopify, Squarespace, Weebly og Wix.

Feedback

I betaperioden har vi brug for din hjælp med feedback, så vi fortsat kan forbedre produktet. Hvis du vil give feedback, skal du klikke på Send feedback i menuen til venstre på Google Domains.

Tilgængelighed

Få flere oplysninger om understøttede lande og sprog.

Understøttede browsere

Vi understøtter aktuelle og tidligere versioner af Google Chrome, Firefox®, Safari® og Microsoft Edge™. Hver gang der udgives en ny version af en browser, begynder vi at understøtte den nyeste version og holder op med at understøtte den tredjenyeste version.

Få flere oplysninger

Se disse emner i Hjælp til Google Domains for at få flere oplysninger om brugen af ​​Google Domains: