Velkommen til Google Domains (beta)

Google Domains er designet og udviklet til at gøre det nemt at komme online og enkelt at administrere dine domæner.

Vi giver dig mulighed for at finde, købe, overføre og administrere dine domæner og direkte oprette forbindelse til websiteværktøjer som Shopify, Squarespace, Weebly og Wix.

Feedback

I betaperioden har vi brug for din hjælp med feedback, så vi fortsat kan forbedre produktet. Du kan bruge denne formular.

Tilgængelighed

Google Domains er i øjeblikket kun tilgængeligt for brugere i USA.

Bemærk! Din placering bestemmes af faktureringsadressen for det kreditkort, du bruger på din Google-konto til at købe eller overføre et domæne.

Få flere oplysninger

Se disse emner i Hjælp til Google Domains for at få flere oplysninger om brugen af ​​Google Domains: