Velkommen til Google Domains (beta)

Google Domains er designet og udviklet til at gøre det nemt at komme online og enkelt at administrere dine domæner.

Vi giver dig mulighed for at finde, købe, overføre og administrere dine domæner og direkte oprette forbindelse til websiteværktøjer som Shopify, Squarespace, Weebly og Wix.

Feedback

I betaperioden har vi brug for din hjælp med feedback, så vi fortsat kan forbedre produktet. Du kan bruge denne formular.

Tilgængelighed

Google Domains er i øjeblikket tilgængeligt for brugere i

• Australien
  • Brasilien
  • Canada
  • Frankrig
  • Indien
  • Indonesien
  • Italien
  • Japan
  • Mexico
  • Holland
  • Spanien
  • Thailand
  • Storbritannien
  • USA
  • Vietnam

Bemærk! Hvis du ikke befinder dig i et af disse lande, men du allerede ejer domæner i Google Domains, kan du stadig administrere de domæner, du ejer. Klik på Mine domæner i venstre kolonne for at se listen over dine domæner.

Din placering bestemmes ved kassen ud fra den privatadresse, du bruger på din Google-konto til at købe eller overføre et domæne. Gå til payments.google.com, og klik på ikonet for indstillinger Settings (gear icon) for at se din hjemmeadresse.

Se en liste over domæneendelser (eller topdomæner), der er tilgængelige gennem Google Domains, på siden med understøttede domæneendelser (TLD'er) og priser.

Understøttede browsere

Vi understøtter aktuelle og tidligere versioner af browserne Firefox® og Safari® samt browsere fra Microsoft® (Microsoft Edge™ og Internet Explorer® 11). Hver gang der udgives en ny version af en browser, begynder vi at understøtte den nyeste version og stopper med at understøtte den tredjenyeste version.

Få flere oplysninger

Se disse emner i Hjælp til Google Domains for at få flere oplysninger om brugen af ​​Google Domains: