Integrer med Google App Engine

Du kan konfigurere domenet ditt som vert for en App Engine-app via Google Developers Console:

1. Gå til Developers Console på console.developers.google.com, og velg prosjektet ditt eller appen din.
  2. Klikk på Databehandling i navigasjonsmenyen til venstre for å utvide den, og velg App Engine.
  3. Klikk på Egne domener-fanen for å bekrefte domenet, og legg til den egendefinerte videresendingen. Du kan finne en veiledning for dette i artikkelen om hvordan du legger til egne domener for apper.
    Merk: Hvis du ikke ser Google Domains i listen over alternativer når du skal bekrefte domenet ditt, må du velge «Annet» og følge veiledningen for å opprette en TXT-post.
  4. Gå tilbake til Google Domains.
  5. Rull ned til Egendefinerte ressursposterDNS-fanen for domenet ditt, og opprett CNAME-posten som videresender underdomenet for appen din til ghs.googlehosted.com
    CNAME record for App Engine

Merk: Syntetiske App Engine-poster er slått av i Google Domains.

Hvis du har en eksisterende syntetisk App Engine-post, medfører dette ingen endringer. Du kan slette den syntetiske App Engine-posten, men du kan ikke gjøre noen endringer i den. Følg veiledningen ovenfor for å konfigurere nye integreringer med App Engine.