Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Vær vert for en Google-app på domenet ditt

Du kan konfigurere domenet ditt som vert for en App Engine-app via Google Cloud Console og Google Domains:

1. Gå til Cloud Console, og velg prosjektet ditt eller appen din.
  2. I menyen Meny til venstre går du til App Engine og så Settings (Innstillinger) Innstillinger.
  3. Klikk på Custom Domains-fanen (Egendefinerte domener-fanen).
  4. Klikk på Add a custom domain (Legg til et egendefinert domene).
    • Hvis domenet ditt allerede er bekreftet, kan domenet åpnes i «Select the domain you want to use»-delen («Velg domenet du vil bruke»). Velg domenet fra rullegardinmenyen og klikk på Continue (Fortsett).
    • Hvis domenet du vil bruke, ikke står oppført:
      1. Velg Verify a new domain (Bekreft et nytt domene) fra menyen.
      2. Skriv inn domenenavnet ditt (for eksempel «example.com»).
      3. Klikk på Verify (Bekreft).
      4. Angi informasjon i vinduet for nettredaktørsenteret, som åpnes. Hvis du trenger hjelp med bruk av nettredaktørsenteret, kan du gå til hjelp for nettredaktørsenteret.
      5. Gå tilbake til siden Add a new custom domain (Legg til et nytt egendefinert domene) i Google Cloud Console.
  5. I delen «Point your domain to [project-ID]» («Pek domenet til [prosjekt-ID]») angir du domenet og underdomenene du vil tilordne. Når du har lagt til alle tilordningene du ønsker, klikker du på Save mappings (Lagre tilordningene).
  6. Klikk på Continue (Fortsett) for å finne DNS-oppføringene for domenet ditt.
    • I de neste trinnene legger du inn denne informasjonen i Google Domains-kontoen din.
  7. Gå tilbake til Google Domains.
  8. Velg domenet ditt.
  9. Klikk på Menu (Meny).
  10. Klikk på DNS.
  11. Rull ned til custom records (egendefinerte ressursposter), og opprett en CNAME-posttilordning for appen din. Hvis underdomenet ditt for eksempel er «app», vises posten slik:

app.mydomain.com CNAME 1H  ghs.googlehosted.com.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Mapping custom domains (Tilordning av egendefinerte domener).