Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Host en Google-app på dit domæne

Du kan konfigurere dit domæne til at hoste en App Engine-app via Google Cloud Console og Google Domains:

1. Gå til Cloud Console, og vælg dit projekt eller program.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på Menu og gå til App Engine og derefter Settings (indstillinger) Indstillinger.
  3. Klik på fanen Custom Domains (tilpassede domæner).
  4. Klik på Add a custom domain (tilføj et tilpasset domæne).
    • Hvis dit domæne allerede er bekræftet, åbnes domænet i sektionen Select the domain you want to use (vælg det domæne, du vil bruge). Vælg domænet i rullemenuen, og klik på Continue (fortsæt).
    • Hvis det domæne, du vil bruge, ikke er i rullemenuen:
      1. Vælg Verify a new domain (bekræft et nyt domæne) i menuen.
      2. Angiv dit domænenavn (f.eks. "eksempel.dk").
      3. Klik på Verify (bekræft).
      4. Angiv oplysninger i pop op-vinduet fra webmastercentralen. Du kan få flere oplysninger om at bruge webmastercentralen i Hjælp til webmastercentralen.
      5. Gå tilbage til siden Add a new custom domain (tilføj et nyt tilpasset domæne) i Google Cloud Console.
  5. I sektionen Point your domain to [project-ID] (lad dit domæne pege på [projekt-id]) skal du angive det domæne og de underdomæner, du vil tilknytte. Når du har tilføjet alle de tilknytninger, du vil have, skal du klikke på Save mappings (gem tilknytninger).
  6. Klik på Continue (fortsæt) for at finde dit domænes DNS-registreringer.
    • I de næste trin skal du indtaste disse oplysninger på din Google Domains-konto.
  7. Vend tilbage til Google Domains.
  8. Vælg dit domæne.
  9. Klik på Menu.
  10. Klik på DNS.
  11. Rul til Tilpassede registreringer, og opret CNAME-registreringstilknytningen for din app. Hvis dit underdomæne f.eks. er "app", vises din registrering som:

app.mydomain.com CNAME 1H  ghs.googlehosted.com.

Du kan få flere oplysninger ved at gå til Mapping custom domains (tilknytning af tilpassede domæner).