Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Återbetalningspolicy för Google Domains

Du kan avbryta domänregistreringen och påbörja en återbetalning genom att kontakta supporten för Google Domains.

Registreringsavgifter

Utan förbehåll för den eventuella lagstadgade ångerrätt som du har som konsument inom EES enligt nedan brukar avgifterna för domännamnsregistrering vara återbetalningsbara inom fem dagar från inköpsdatumet med följande undantag:

• Namnregistreringar för premium- och eftermarknadsdomäner och premiumdomäner på eftermarknaden återbetalas inte.
  • Domännamn som överförts från en annan registrar återbetalas inte.
  • Domännamn som slutar med .pl, .de, .fr, .it, .jp och .nl återbetalas inte.
  • Domännamn som slutar med .au eller .com.au kan endast återbetalas inom tre dagar från inköpsdatumet.
  • Domännamn som slutar med .mx och .com.mx kan endast återbetalas inom 45 dagar från inköpsdatumet.
  • Det går inte att få återbetalningar för mer än tre domäner under en tolvmånadersperiod.

Förnyelseavgifter

Det går inte att begära återbetalningar för manuellt förnyade domännamn. Om automatisk förnyelse har aktiverats för ditt domännamn har du vanligtvis 30 dagar på dig från förnyelsedatumet att begära en återbetalning, beroende på register.

Andra ej återbetalningsbara avgifter

• Engångsavgifter för förtur
  • Återställningsavgifter
  • Google Workspace-avgifter
  • Engångsavgifter för eftermarknaden

Om du vill påbörja en återbetalning kontaktar du supporten för Google Domains. När återbetalningen har behandlats avbryts din domännamnsregistrering.

Konsumenter inom EES

Om du är en konsument bosatt inom EES har du enligt konsumentlagstiftningen i EES rätt att ångra köpet inom 14 dagar efter köpet. Du behöver inte ange orsak. Läs mer i informationen om utövande av ångerrätten.
För köp av domännamn för eftermarknaden eller domännamn med förtur med engångsavgifter förlorar du din ångerrätt om du
  • uttryckligen samtycker till att domännamnet för eftermarknaden eller domännamnet med förtur tillhandahålls innan din ångerrätt på 14 dagar löper ut
  • bekräftar att du förlorar din ångerrätt i samband med engångsavgifter när domännamnet för eftermarknaden eller domännamnet med förtur har tillhandahållits till dig.