Återbetalningspolicy för Google Domains

Återbetalningspolicyn för Google Domains visas nedan:

• Domäner kan återbetalas inom 5 dagar från första köpet (den första registreringen).
  • Det går inte att få återbetalningar för mer än 3 domäner under ett år (valfri period på 12 månader i rad).
  • Premiumdomäner och domäner som överförts kan inte återbetalas.

Kontakta supporten för Google Domains om du vill initiera en återbetalning. Registreringen av domänen annulleras när din återbetalning har behandlats.