Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Refusjonsretningslinjer for Google Domains

Du kan si opp domeneregistreringen og starte refusjonsprosessen ved å kontakte brukerstøtten for Google Domains.

Registreringsgebyrer

Uten konsekvenser for lovfestet angrerett du kan ha som forbruker bosatt i EØS, som beskrevet nedenfor, er det vanligvis mulig å få refusjon for gebyrer for domenenavnregistrering innen 5 dager etter kjøpet, med følgende unntak:

• Registreringer av Premium- og sekundærmarkedsnavn og Premiumnavn på sekundærmarkedet kan ikke refunderes.
  • Domenenavn som overføres fra en annen domeneregistrator, kan ikke refunderes.
  • Domenenavn som slutter på .pl, .de, .fr, .it, .jp eller .nl, kan ikke refunderes.
  • Domenenavn som slutter på .au eller .com.au, kan bare refunderes innen 3 dager etter kjøpet.
  • Domenenavn som slutter på .mx og .com.mx, kan bare refunderes innen 45 dager etter kjøpet.
  • Du kan ikke motta refusjon for mer enn tre domener i en sammenhengende periode på tolv måneder.

Fornyelsesgebyrer

Domenenavn som er fornyet manuelt, er ikke kvalifisert for refusjon. Hvis automatisk fornyelse er slått på for domenenavnet ditt, har du imidlertid vanligvis 30 dager på deg fra fornyelsesdatoen til å be om refusjon, avhengig av registeret.

Andre ikke-refunderbare gebyrer

• engangsgebyrer for tidlig tilgang
  • gjenopprettingsavgifter
  • Google Workspace-gebyrer
  • engangsgebyrer for sekundærmarkedet

Kontakt brukerstøtten for Google Domains for å starte refusjonsprosessen. Når refusjonen er behandlet, blir registreringen av domenenavnet ditt kansellert.

EØS-forbrukere

Hvis du er en forbruker som er bosatt i EØS, gir forbrukerlovene i EØS deg rett til å angre innen 14 dager etter kjøpet. Du trenger ikke å oppgi noen årsak. Finn ut mer om angreretten.
Ved kjøp av domenenavn på sekundærmarkedet eller domenenavn med tidlig tilgang, begge med tilhørende engangsgebyrer, mister du angreretten dersom du
  • gir uttrykkelig samtykke til levering av domenenavnet på sekundærmarkedet eller domenenavnet med tidlig tilgang før angreretten din på 14 dager utløper
  • bekrefter at du mister angreretten når domenenavnet på sekundærmarkedet eller domenenavnet med tidlig tilgang er levert til deg, og at du da ikke lenger kan be om refusjon for engangsgebyrene for sekundærmarkedet eller engangsgebyrene for tidlig tilgang