Google Domainsin hyvityskäytäntö

Google Domainsin hyvityskäytäntö on seuraavanlainen:

• Verkkotunnus voidaan hyvittää viiden päivän kuluessa alkuperäisestä hankinnasta (ensirekisteröinti).
  • Voit saada hyvityksen enintään kolmesta verkkotunnuksesta vuodessa (mikä tahansa 12 kuukauden yhtäjaksoinen kausi).
  • Premium-verkkotunnuksista ja muualta siirretyistä verkkotunnuksista ei anneta hyvityksiä.

Tee hyvityspyyntö ottamalla yhteyttä Google Domainsin tukeen. Verkkotunnuksen rekisteröinti peruutetaan, kun hyvitys on käsitelty.