Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Google Domainsin hyvityskäytäntö

Voit peruuttaa verkkotunnuksen rekisteröinnin ja pyytää hyvitystä ottamalla yhteyttä Google Domainsin tukeen.

Rekisteröintimaksut

Riippumatta alla kuvatuista lakisääteisistä peruuttamisoikeuksista, joita sinulla voi olla Euroopan talousalueen asukkaana, verkkotunnuksen rekisteröintimaksuista myönnetään yleensä hyvitys viiden päivän kuluessa ostohetkestä, lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia:

• Premium-rekisteröintejä, jälkimarkkinoiden rekisteröintejä ja jälkimarkkinoiden premium-rekisteröintejä ei hyvitetä.
  • Toiselta rekisteröijältä siirrettyjä verkkotunnuksia ei hyvitetä.
  • Verkkotunnukset, joiden pääte on .de, .fr, .it, .jp, .nl tai .pl, eivät ole hyvitettävissä.
  • Jos verkkotunnuksen pääte on .au tai .com.au, se on hyvitettävissä vain kolmen päivän sisällä ostoksesta.
  • Jos verkkotunnuksen pääte on .mx tai .com.mx, se on hyvitettävissä vain 45 päivän sisällä ostoksesta.
  • Voit saada hyvityksen enintään kolmesta verkkotunnuksesta minkä tahansa 12 kuukauden yhtäjaksoisen kauden aikana.

Uusimismaksut

Manuaalisesti uusituista verkkotunnuksista ei voi saada hyvitystä. Jos verkkotunnukselle on otettu käyttöön automaattinen uusinta, rekisteristä riippuen voit yleensä pyytää hyvitystä 30 päivän kuluessa uusimispäivästä.

Muut maksut, joita ei hyvitetä

• Ennakkojulkaisun kertamaksu
  • Palautusmaksut
  • Google Workspacen maksut
  • Jälkimarkkinoiden kertamaksut

Tee hyvityspyyntö ottamalla yhteyttä Google Domainsin tukeen. Kun hyvitys on käsitelty, verkkotunnuksen nimen rekisteröinti peruutetaan.

Kuluttajat Euroopan talousalueella

Jos olet kuluttaja Euroopan talousalueella, sinulla on kuluttajaoikeuden mukaisesti oikeus perua tilaus 14 päivän kuluessa ostohetkestä. Perumiselle ei tarvita syytä. Lue lisää perumisesta.
Kun ostat jälkimarkkinoiden verkkotunnuksen jälkimarkkinoiden kertamaksulla tai kun ostat ennakkokäytettävän verkkotunnuksen ennakkokäytön kertamaksulla, menetät peruuttamisoikeutesi, jos
  • nimenomaisesti suostut jälkimarkkinoiden tai ennakkokäytettävän verkkotunnuksen toimitukseen ennen 14 päivän peruuttamisoikeuden päättymistä
  • hyväksyt, että menetät peruuttamisoikeuden jälkimarkkinoiden kertamaksun osalta, kun jälkimarkkinoiden verkkotunnus tai ennakkojulkaisun kertamaksu ja ennakkokäytettävä verkkotunnus on toimitettu onnistuneesti.