Tillgång till Google Domains

I den här artikeln finns information om i vilka länder och på vilka språk inköp och support är tillgängligt för Google Domains.

Länder som stöds

För att du ska kunna göra inköp på Google Domains måste din faktureringsadress vara i ett land som stöds. Google Domains är för närvarande tillgängligt för användare i följande länder:

• Australien
  • Brasilien
  • Kanada
  • Frankrike
  • Indien
  • Indonesien
  • Italien
  • Japan
  • Mexiko
  • Nederländerna
  • Spanien
  • Thailand
  • Storbritannien
  • USA
  • Vietnam

Om du inte befinner dig i ett land som stöds kan du registrera dig för att få en avisering när Google Domains är tillgängligt där du är.

Om din faktureringsadress inte är i ett land som stöds kan du hantera de domäner du redan äger. Om du vill se dina befintliga domäner kan du logga in på Google Domains och klicka på Mina domäner på menyn till vänster.

Så här uppdaterar du din faktureringsadress manuellt

Din plats bestäms i kassan utifrån den hemadress du använder i ditt Google-konto för att köpa eller överföra en domän.

Följ de här stegen för att manuellt ställa in ditt faktureringsland i Google Domains:

1. Logga in på Google Domains.
  2. Välj ett alternativ i menyn Faktureringsland/rättskipningsområde längst ned på sidan.

Besök Google betalningscenter och klicka på Inställningar Settings (gear icon) för att se hemadressen i ditt Google-konto.

Språk

Google Domains och hjälpcentret för Google Domains finns på följande språk:

Google Domains registrar Hjälpcenter
Indonesia Pusat bantuan
Čeština Centrum nápovědy
Dansk Hjælp
Deutsche Hilfezentrum
Engelska Help center
Engelska (Australien) Help centre
Engelska (Kanada) Help centre
Engelska (Indien) Help centre
Engelska (brittisk) Help centre
Español Centro de ayuda
Español (Latinoamérica) Centro de ayuda
Filipino Help center
Français Centre d'aide
Français (Canada) Centre d'aide
Italiano Centro assistenza
Magyar Súgó
Nederlands Helpcentrum
Norsk Brukerstøtte
Polski Centrum pomocy
Português Centro de ajuda
Português (brasil) Central de ajuda
Suomi Ohjekeskus
Svenska Hjälpcenter
Tiếng Việt Trung tâm trợ giúp
Türkçe Yardım merkezi
русский Справочный центр
yкраїнська Довідковий центр
עִברִית מרכז העזרה
العَرَبِيَّة مركز المساعدة
हिंदी सहायता केंद्र
ไทย ศูนย์ช่วยเหลือ
한국어 고객센터
中文(简体) 帮助中心
中文(繁體) 說明中心
中文(香港) 說明中心
日本 ヘルプセンター

Få support

Support för Google Domains är tillgängligt på följande språk: