Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Tillgång till Google Domains

I den här artikeln finns information om i vilka länder och på vilka språk Google Domains support är tillgängligt.

Länder som stöds

Google Domains är för närvarande tillgängligt för användare i följande länder:

• Australien
  • Österrike
  • Belgien
  • Brasilien
  • Kanada
  • Colombia
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Indien
  • Indonesien
  • Italien
  • Japan
  • Malaysia
  • Mexiko
  • Nederländerna
  • Nya Zeeland
  • Filippinerna
  • Polen
  • Singapore
  • Sydafrika
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Turkiet
  • Förenade kungariket
  • USA
  • Vietnam
Meddela oss om ditt land eller din region ligger utanför vårt serviceområde.

Tips!

• Om din faktureringsadress inte är i ett land som stöds kan du hantera de domäner du redan äger. För att kontrollera dina befintliga domäner kan du logga in på Google Domains och klicka på Mina domäner på menyn till vänster.
  • Cloud Domains (inte Google Domains) är tillgängligt i alla länder där Google Cloud Platform är tillgängligt.

Så här uppdaterar du din faktureringsadress manuellt

Din plats bestäms i kassan utifrån den hemadress du använder i ditt Google-konto för att köpa eller överföra en domän.

Följ de här stegen för att manuellt ställa in ditt faktureringsland i Google Domains:

1. Logga in på Google Domains.
  2. Öppna menyn Meny.
  3. Klicka på flaggan bredvid namnet på ditt aktuella faktureringsland.
  4. Välj ditt land från rullgardinslistan i fönstret Ändra land eller region som dyker upp.
  5. Klicka på Verkställ.

Språk

Google Domains och hjälpcentret för Google Domains finns på följande språk:

Google Domains registrar Hjälpcenter
Indonesia Pusat bantuan
Čeština Centrum nápovědy
Dansk Hjælp
Deutsche Hilfezentrum
English Help center
English (Australia) Help centre
English (Canada) Help centre
English (India) Help centre
English (UK) Help centre
Español Centro de ayuda
Español (Latinoamérica) Centro de ayuda
Filipino Help center
Français Centre d'aide
Français (Canada) Centre d'aide
Italiano Centro assistenza
Magyar Súgó
Nederlands Helpcentrum
Norsk Brukerstøtte
Polski Centrum pomocy
Português Centro de ajuda
Português (brasil) Central de ajuda
Suomi Ohjekeskus
Svenska Hjälpcenter
Tiếng Việt Trung tâm trợ giúp
Türkçe Yardım merkezi
русский Справочный центр
yкраїнська Довідковий центр
עִברִית מרכז העזרה
العَرَبِيَّة مركز المساعدة
हिंदी सहायता केंद्र
ไทย ศูนย์ช่วยเหลือ
한국어 고객센터
中文(简体) 帮助中心
中文(繁體) 說明中心
中文(香港) 說明中心
日本 ヘルプセンター

Få support

Support för Google Domains är tillgängligt på följande språk:

• Spanska (Latinamerika), tillgängligt dygnet runt, hela veckan via chatt och e-post.

• Français, 24 heures sur 24 par courriel.
  • Deutsch, täglich rund um die Uhr per E-Mail, Montag bis Freitag, 9:00–18:00 Uhr (MEZ), per Chat.
  • Portugisiska (Brasilien), tillgängligt dygnet runt, hela veckan via chatt och e-post.

• 日本語, メールによる対応、日本時間9:00時〜18:00時(月曜日〜金曜日).
  • Po polsku, 24 godziny na dobę przez e-mail
  • Türkçe, e-posta aracılığıyla her gün 24 saat
  • Svenska, varje dag, dygnet runt via e-post.
  • Amerikansk engelska, varje dag dygnet runt via chatt, e-post och telefon.*

• हिन्दी, भारतीय मानक समय (आईएसटी) के हिसाब से, हर रोज़ सुबह 9 बजे से शाम 7 बजे तक, ईमेल और चैट पर सहायता उपलब्ध है.
  • 繁體中文,電子郵件支援服務,全年無休。