Hvor er Google Domains tilgjengelig?

I denne artikkelen finner du informasjon om tilgjengelighet for Google Domains-kjøp og -støtte etter land og språk.

Støttede land

Du kan bare utføre kjøp på Google Domains hvis faktureringsadressen din er i et støttet land. Google Domains er foreløpig tilgjengelig for brukere i følgende land:

• Australia
  • Brasil
  • Canada
  • Frankrike
  • India
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Mexico
  • Nederland
  • Spania
  • Thailand
  • Storbritannia
  • USA
  • Vietnam

Hvis du ikke befinner deg i et land med som støttes, kan du registrere deg for å bli varslet når Google Domains er tilgjengelig hos deg.

Hvis faktureringsadressen din ikke er i et land som støttes, kan du administrere domenene du allerede eier. Du kan se de eksisterende domenene dine ved å logge på Google Domains og klikke på Mine domener i menyen til venstre.

Slik oppdaterer du faktureringsstedet manuelt

Når du skal betale, finner vi posisjonen din ved å se på hjemmeadressen for Google-kontoen du bruker til å kjøpe eller overføre et domene.

Følg denne fremgangsmåten for å angi faktureringslandet ditt manuelt i Google Domains:

1. Logg på Google Domains.
  2. Angi et valg i menyen Faktureringsland / juridisk land nederst på siden.

Du finner hjemmeadressen for Google-kontoen din ved å gå til Google Pay og klikke på Innstillinger Settings (gear icon).

Språk

Google Domains og Google Domains-brukerstøtten er tilgjengelig på følgende språk:

Google domeneregistrering Brukerstøtte
Indonesia Pusat bantuan
Čeština Centrum nápovědy
Dansk Hjælp
Deutsche Hilfezentrum
English Help center
English (Australia) Help centre
English (Canada) Help centre
English (India) Help centre
English (UK) Help centre
Español Centro de ayuda
Español (Latinoamérica) Centro de ayuda
Filipino Help center
Français Centre d'aide
Français (Canada) Centre d'aide
Italiano Centro assistenza
Magyar Súgó
Nederlands Helpcentrum
Norsk Brukerstøtte
Polski Centrum pomocy
Português Centro de ajuda
Português (brasil) Central de ajuda
Suomi Ohjekeskus
Svenska Hjälpcenter
Tiếng Việt Trung tâm trợ giúp
Türkçe Yardım merkezi
русский Справочный центр
Українська Довідковий центр
עִברִית מרכז העזרה
العَرَبِيَّة مركز المساعدة
हिंदी सहायता केंद्र
ไทย ศูนย์ช่วยเหลือ
한국어 고객센터
中文(简体) 帮助中心
中文(繁體) 說明中心
中文(香港) 說明中心
日本語 ヘルプセンター

Brukerstøtte

Google Domains-brukerstøtten er tilgjengelig på følgende språk: