Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Beschikbaarheid van Google Domains

In dit artikel lees je in welk land en welke talen Google Domains beschikbaar is voor support.

Ondersteunde landen

Google Domains is momenteel beschikbaar voor gebruikers in de volgende landen:

• Australië
  • Oostenrijk
  • België
  • Brazilië
  • Canada
  • Colombia
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • India
  • Indonesië
  • Italië
  • Japan
  • Maleisië
  • Mexico
  • Nederland
  • Nieuw-Zeeland
  • Filipijnen
  • Polen
  • Singapore
  • Zuid-Afrika
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Taiwan
  • Thailand
  • Turkije
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
  • Vietnam
Laat het ons weten als je land of regio buiten ons servicegebied valt.

Tips:

• Als je geen factuuradres in een ondersteund land hebt, kun je de domeinen beheren die je al bezit. Als je je bestaande domeinen wilt bekijken, log je in bij Google Domains en klik je in het linkermenu op Mijn domeinen
  • Cloud Domains (dus niet Google Domains) is beschikbaar in alle landen waar Google Cloud Platform beschikbaar is.

Je factureringslocatie handmatig updaten

Je locatie werd bij de betaling bepaald aan de hand van het woonadres dat je hebt gebruikt voor je Google-account toen je een domein kocht of overzette.

Volg deze stappen om je factureringsland handmatig in te stellen in Google Domains:

1. Log in bij Google Domains.
  2. Open het menu Menu.
  3. Klik op de vlag naast de naam van je huidige factureringsland.
  4. In het pop-upvenster Je land of regio wijzigen selecteer je je land in het dropdownmenu.
  5. Klik op Toepassen.

Talen

Google Domains en het Helpcentrum van Google Domains zijn in de volgende talen beschikbaar:

Google Domains-registreerder Helpcentrum
Indonesia Pusat bantuan
Čeština Centrum nápovědy
Dansk Hjælp
Deutsch Hilfezentrum
English Help center
English (Australia) Help centre
English (Canada) Help centre
English (India) Help centre
English (UK) Help centre
Español Centro de ayuda
Español (Latinoamérica) Centro de ayuda
Filipino Help center
Français Centre d'aide
Français (Canada) Centre d'aide
Italiano Centro assistenza
Magyar Súgó
Nederlands Helpcentrum
Norsk Brukerstøtte
Polski Centrum pomocy
Português Centro de ajuda
Português (Brasil) Central de ajuda
Suomi Ohjekeskus
Svenska Hjälpcenter
Tiếng Việt Trung tâm trợ giúp
Türkçe Yardım merkezi
русский Справочный центр
Українська Довідковий центр
עִברִית מרכז העזרה
العربية مركز المساعدة
हिंदी सहायता केंद्र
ไทย ศูนย์ช่วยเหลือ
한국어 고객센터
中文(简体) 帮助中心
中文(繁體) 說明中心
中文(香港) 說明中心
日本語 ヘルプセンター

Support

Ondersteuning voor Google Domains is beschikbaar in de volgende talen:

• Spaans (Latijns-Amerika), 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via chat en e-mail.

• Français, 24 heures sur 24 par courriel
  • Deutsch, täglich rund um die Uhr per E-Mail, Montag bis Freitag, 9:00–18:00 Uhr (MEZ), per Chat.
  • Portugees (Brazilië), 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via chat en e-mail.

• 日本語, メールによる対応、日本時間9:00時〜18:00時(月曜日〜金曜日).
  • Po polsku, 24 godziny na dobę przez e-mail
  • Türkçe, e-posta aracılığıyla her gün 24 saat
  • Svenska, varje dag, dygnet runt via e-post.
  • Engels (VS), 24/7 via chat, e-mail en telefoon.*

• हिन्दी, भारतीय मानक समय (आईएसटी) के हिसाब से, हर रोज़ सुबह 9 बजे से शाम 7 बजे तक, ईमेल और चैट पर सहायता उपलब्ध है.
  • 繁體中文,電子郵件支援服務,全年無休。