Google Domainsin saatavuus

Tässä artikkelissa ilmoitetaan Google Domainsin ostosten ja tuen saatavuus maittain ja kielittäin.

Tuetut maat

Voit tehdä ostoksia Google Domainsissa vain, jos laskutusosoitteesi on tuetussa maassa. Google Domains on tällä hetkellä saatavilla seuraavissa maissa:

• Australia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Ranska
  • Intia
  • Indonesia
  • Italia
  • Japani
  • Meksiko
  • Alankomaat
  • Espanja
  • Thaimaa
  • Iso-Britannia
  • Yhdysvallat
  • Vietnam

Jos et asu tuetussa maassa, voit tilata ilmoituksen, joka lähetetään Google Domainsin tullessa saataville alueellesi.

Jos laskutusosoitteesi ei ole tuetussa maassa, voit ylläpitää omistamiasi verkkotunnuksia. Näet verkkotunnuksesi kirjautumalla Google Domainsiin ja klikkaamalla vasemmanpuoleisesta valikosta Omat verkkotunnukset.

Näin päivität laskutussijaintisi manuaalisesti

Sijaintisi tarkastetaan kassalla. Se määräytyy verkkotunnuksen ostamiseen tai siirtämiseen käyttämäsi Google-tilin kotiosoitteen mukaan.

Voit määrittää laskutusmaasi manuaalisesti Google Domainsissa seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Valitse maa sivun alareunassa olevasta Laskutusmaa / virallinen maa ‑valikosta.

Näet Google-tilisi kotiosoitteen menemällä Google-maksukeskukseen ja klikkaamalla Asetukset Settings (gear icon).

Kielet

Google Domains ja Google Domainsin ohjekeskus ovat saatavilla seuraavilla kielillä:

Google Domains ‑rekisteröijä Ohjekeskus
Indonesia Pusat bantuan
Čeština Centrum nápovědy
Dansk Hjælp
Deutsche Hilfezentrum
English Help center
English (Australia) Help centre
English (Canada) Help centre
English (India) Help centre
English (UK) Help centre
Español Centro de ayuda
Español (Latinoamérica) Centro de ayuda
Filipino Help center
Français Centre d'aide
Français (Canada) Centre d'aide
Italiano Centro assistenza
Magyar Súgó
Nederlands Helpcentrum
Norsk Brukerstøtte
Polski Centrum pomocy
Português Centro de ajuda
Português (brasil) Central de ajuda
Suomi Ohjekeskus
Svenska Hjälpcenter
Tiếng Việt Trung tâm trợ giúp
Türkçe Yardım merkezi
русский Справочный центр
Українська Довідковий центр
עִברִית מרכז העזרה
العَرَبِيَّة مركز المساعدة
हिंदी सहायता केंद्र
ไทย ศูนย์ช่วยเหลือ
한국어 고객센터
中文(简体) 帮助中心
中文(繁體) 說明中心
中文(香港) 說明中心
日本語 ヘルプセンター

Tuki

Google Domainsin tuki on saatavilla seuraavilla kielillä: