Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Tilgængelighed af Google Domains

Denne artikel indeholder en oversigt over sprog og lande, hvor du kan få support til Google Domains.

Understøttede lande

Google Domains er i øjeblikket tilgængeligt for brugere i følgende lande:

• Australien
  • Østrig
  • Belgien
  • Brasilien
  • Canada
  • Colombia
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Indien
  • Indonesien
  • Italien
  • Japan
  • Malaysia
  • Mexico
  • Nederlandene
  • New Zealand
  • Filippinerne
  • Polen
  • Singapore
  • Sydafrika
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkiet
  • Storbritannien og Nordirland
  • USA
  • Vietnam
Kontakt os, hvis vores tjeneste ikke er tilgængelig i dit land/område.

Tip!

• Hvis din faktureringsadresse ikke er i et understøttet land, kan du administrere de domæner, du allerede ejer. Du kan tjekke dine eksisterende domæner ved at logge ind på Google Domains og klikke på Mine domæner i menuen til venstre.
  • Cloud Domains (og ikke Google Domains) er tilgængeligt i alle lande, hvor Google Cloud Platform er tilgængeligt.

Sådan opdaterer du dit faktureringssted manuelt

Din lokation blev bestemt ved betalingen ud fra den hjemmeadresse, du brugte på din Google-konto, da du købte eller overførte et domæne.

Du kan konfigurere dit faktureringsland manuelt i Google Domains ved at følge denne vejledning:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Åbn menuen Menu.
  3. Klik på flaget ud for navnet på dit nuværende faktureringsland.
  4. Vælg dit land fra rullelisten i vinduet Skift dit land eller område.
  5. Klik på Anvend.

Sprog

Google Domains og Hjælp til Google Domains er tilgængeligt på følgende sprog:

Google Domæneregistrar Hjælp
Indonesia Pusat bantuan
Čeština Centrum nápovědy
Dansk Hjælp
Deutsche Hilfezentrum
English Help center
English (Australia) Help centre
English (Canada) Help centre
English (India) Help centre
English (UK) Help centre
Español Centro de ayuda
Español (Latinoamérica) Centro de ayuda
Filipino Help center
Français Centre d'aide
Français (Canada) Centre d'aide
Italiano Centro assistenza
Magyar Súgó
Nederlands Helpcentrum
Norsk Brukerstøtte
Polski Centrum pomocy
Português Centro de ajuda
Português (brasil) Central de ajuda
Suomi Ohjekeskus
Svenska Hjälpcenter
Tiếng Việt Trung tâm trợ giúp
Türkçe Yardım merkezi
русский Справочный центр
Українська Довідковий центр
עִברִית מרכז העזרה
العَرَبِيَّة مركز المساعدة
हिंदी सहायता केंद्र
ไทย ศูนย์ช่วยเหลือ
한국어 고객센터
中文(简体) 帮助中心
中文(繁體) 說明中心
中文(香港) 說明中心
日本語 ヘルプセンター

Få support

Du kan få support til Google Domains på disse sprog:

• Spansk (Latinamerika) er tilgængeligt døgnet rundt alle ugens dage via chat og mail.

• Français, 24 heures sur 24 par courriel
  • Deutsch, täglich rund um die Uhr per E-Mail, Montag bis Freitag, 9:00–18:00 Uhr (MEZ), per Chat.
  • Portugisisk (Brasilien) er tilgængeligt døgnet rundt alle ugens dage via chat og mail.

• 日本語, メールによる対応、日本時間9:00時〜18:00時(月曜日〜金曜日).
  • Po polsku, 24 godziny na dobę przez e-mail
  • Türkçe, e-posta aracılığıyla her gün 24 saat
  • Svenska, varje dag, dygnet runt via e-post.
  • Engelsk (USA), døgnet rundt alle ugens dage via chat, mail og telefon.*

• हिन्दी, भारतीय मानक समय (आईएसटी) के हिसाब से, हर रोज़ सुबह 9 बजे से शाम 7 बजे तक, ईमेल और चैट पर सहायता उपलब्ध है.
  • 繁體中文,電子郵件支援服務,全年無休。