Funktioner i Google Domains

G Suite heter nu Google Workspace. Allt du behöver för att få saker och ting gjorda – nu på ett och samma ställe. Läs mer om Google Workspace.

Varje domän som du köper eller överför till Google Domains innehåller funktioner som gör det lättare att komma igång online och hantera dina domäner.

Domänens infrastruktur Snabb, säker och pålitlig infrastruktur

Varje gång du besöker en webbplats gör datorn en DNS-sökning (DNS = domännamnssystem). Webbplatser som är integrerade med Google Domains använder samma DNS-servrar som Google så att domänen snabbt och pålitligt kan ansluta till din webbplats.

Läs mer om DNS.

Sekretess Sekretesskydd

När du registrerar en domän på Google Domains täcker vi kostnaderna för att hålla domänregistreringsuppgifterna privata. Dessa uppgifter omfattar namn, adress och annan kontaktinformation.

Läs mer om sekretesskydd.

Vidarebefordran av e-post Vidarebefordran av e-post

Du kan skapa upp till 100 e-postalias med din domän och få dem vidarebefordrade till befintliga e-postkonton.

Till exempel hjälp@ditt_företag eller försäljning@ditt_företag kan vidarebefordras till befintliga e-postkonton, till exempel dittnamn@gmail.com.

Läs mer om vidarebefordran av e-post.

Vidarebefordran av domän Vidarebefordran av domän

När du köper eller överför en domän till Google Domains kan du vidarebefordra domännamnet till en befintlig domän och webbplats för att leda användarna till en enda plats.

Ett exempel skulle vara att vidarebefordra www.example.net till www.example.com.

Läs mer om webbvidarebefordran.

Anpassade underdomäner Anpassade underdomäner

Du kan anpassa din domän med underdomäner, till exempel blog.example.com och shop.example.com. På så sätt kan du skapa unika sidor på din webbplats.

Läs mer om resursposter.

Administrationsverktyg Enkla verktyg för domänhantering

Du kan hantera dina domäner med följande verktyg:

• Lägg till och hantera resursposter: A, AAAA, CAA, CNAME, DS, MX, NS, PTR, SPF, SRV, SSHFP, TLSA, TXT
  • Använd Googles syntetiska poster för dynamisk DNS, vidarebefordran av underdomäner och konfiguration av G Suite.
  • Lägg till och hantera namnservrar.
  • Konfigurera TTL.
  • Domänlåsning

Läs mer om resursposter.

Integrering med webbplatsleverantör Enkel integrering med populära webbplatsleverantörer

Obs! Vissa partner som skapar webbplatser och erbjuder andra tjänster kan ta ut extra avgifter.

När du köper eller överför en domän till Google Domains kan du skapa en webbplats hos en av våra partner som kan erbjuda följande:

• säkra och tillförlitliga värdlösningar
  • anpassade mallar
  • kraftfulla funktioner som dra och släpp samt hantering av mobilwebbplats

Läs mer om webbnärvaro.

Domänändelser Nya domänändelser

Du kan välja bland hundratals toppdomäner (TLD) för din webbplats, bland annat .guru eller .technology.

Läs mer om domänändelser som stöds.

Support Support

Support för Google Domains är tillgängligt på följande språk:

• US English, 24 hours every day by chat, email, and phone.
  • Español Latinoamérica, de lunes a viernes de 4 a.m. a 4 p.m., hora del Pacífico, por chat y correo electrónico.
  • Français, 24 heures sur 24 par courriel.
  • Português do Brasil, e-mail e bate-papo de segunda a sexta-feira 09:00 - 17:00 BRT.
  • 日本語, メールによる対応、日本時間9:00時〜18:00時(月曜日〜金曜日).

Om du vill ha hjälp kan du kontakta supporten.