Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Funksjoner i Google Domains

Hvert domene du kjøpte fra eller overførte til Google Domains, hadde funksjoner som gjorde det enklere å komme i gang på nettet og administrere domenene dine.

Domeneinfrastruktur Rask, sikker og pålitelig infrastruktur

Hver gang du besøker et nettsted, utfører datamaskinen din et DNS-oppslag (domenenavnsystem). Nettsteder som er integrert med Google Domains, bruker de samme DNS-tjenerne som Google, slik at domenet ditt kan kobles raskt og trygt til nettstedet ditt.

Finn ut mer om DNS.

Personvern Personvern

Da du registrerte et domene hos Google Domains, dekket vi kostnadene for å holde detaljene om domeneregistreringen privat. Disse detaljene omfattet navn, adresse og annen kontaktinformasjon.

Finn ut mer om personvern.

Videresending av e-post Videresending av e-post

Du kan opprette opptil 100 e-postaliaser for domenet ditt og konfigurere videresending til eksisterende e-postkontoer.

E-post til «help@your_company» eller «sales@your_company» kan for eksempel videresendes til den eksisterende e-postkontoen «you@gmail.com».

Finn ut mer om videresending av e-post.

Viderekobling fra domener Viderekobling fra domener

Når du kjøper eller overfører et domene til Google Domains, kan du rute domenenavnet ditt til et eksisterende domene og nettsted, slik at brukerne viderekobles til ett og samme sted.

«www.example.net» kan for eksempel viderekobles til «www.example.com».

Finn ut mer om viderekobling til nettadresser.

Egendefinerte underdomener Egendefinerte underdomener

Hvis du vil opprette unike sider på nettstedet ditt, kan du bruke ressursposter for å tilpasse underdomener for domenet ditt – for eksempel «blog.example.com» og «shop.example.com».

Finn ut mer om ressursposter.

Administrasjonsverktøy Verktøy for enkel domeneadministrering

Du kan administrere domenene dine på følgende måter og med følgende verktøy:

• Legg til og administrer ressursposter: A, AAAA, CAA, CNAME, DS, MX, NS, PTR, SPF, SRV, SSHFP, TLSA, TXT.
  • Bruk syntetiske Google-poster for dynamisk DNS, viderekobling fra underdomener og G Suite-konfigurering.
  • Legg til og administrer navnetjenere.
  • Konfigurer TTL.
  • Lås domener.

Finn ut mer om ressursposter.

Integrering med byggere Enkel integrering med populære nettstedsbyggere

Viktig: Noen partnere som tilbyr nettstedsbygging og andre tjenester, kan kreve ekstra betaling.

Når du kjøper eller overfører et domene til Google Domains, kan du lage nettstedet ditt hos en av partnerne våre, som kan hjelpe deg med

• sikre og pålitelige vertstjenester
  • egendefinerte maler
  • nyttige funksjoner, som dra-og-slipp-utforming og administrering av mobilnettsteder

Finn ut mer om tilstedeværelse på nettet.

Brukerstøtte Brukerstøtte

Brukerstøtten for Google Domains er tilgjengelig på følgende språk:

• US English, 24 hours every day by chat, email, and phone.
  • Español Latinoamérica, de lunes a viernes de 4 a.m. a 4 p.m., hora del Pacífico, por chat y correo electrónico.
  • Français, 24 heures sur 24 par courriel.
  • Português do Brasil, e-mail e bate-papo de segunda a sexta-feira 09:00 - 17:00 BRT.
  • 日本語, メールによる対応、日本時間9:00時〜18:00時(月曜日〜金曜日).

Kontakt brukerstøtten for å få hjelp.