Funksjoner i Google Domains

Alle domener du kjøper eller overfører til Google Domains, har funksjoner for å gjøre det enkelt å komme i gang på nettet og administrere domenene dine.

Ingen ekstra kostnad for privat registrering

Når du registrerer et domene hos Google Domains, dekker vi kostnadene for å holde informasjonen for domeneregistreringen din privat (for eksempel navn, adresse og annen kontaktinformasjon). Du finner mer informasjon om personvern knyttet til domener i artikkelen om privat registrering.

Videresending av e-post

Du kan opprette opptil 100 e-postaliaser for domenet ditt, for eksempel hjelp@bedriften_din eller salg@bedriften_din, og sørge for at meldinger til disse adressene videresendes til eksisterende e-postkontoer, for eksempel deg@gmail.com. Les artikkelen om videresending av e-post for å få mer informasjon om denne prosessen.

Enkel viderekobling fra domener

Pek domenenavnet ditt til et eksisterende domene og nettsted. Du kan bruke denne funksjonen for å lede brukerne til ett sted. Du kan for eksempel viderekoble www.example.net til www.example.com. Du kan fullføre denne prosessen når du kjøper et domene eller flytter et domene til Google Domains. Finn ut mer ved å lese artikkelen om viderekobling av nettadresser.

Underdomener som kan tilpasses

Du kan tilpasse domenet ditt med opptil 100 underdomener, for eksempel blog.example.com og shop.example.com. På denne måten kan du opprette unike sider på nettstedet ditt. Les artikkelen om ressursposter.

Rask, sikker og pålitelig Internett-infrastruktur med Google

Hver gang du besøker et nettsted, utfører datamaskinen din noe som kalles et «DNS-oppslag». Når du administrerer et domene hos oss, kan du bruke de samme DNS-tjenerne som Google. Dette betyr at domenet ditt raskt og sikkert kobles til nettstedet ditt. Vi inkluderer 10 millioner oppslag hvert år per domene. Finn ut mer om domenenavnsystemet (DNS) ved å lese artikkelen om DNS.

Enkle verktøy for domeneadministrasjon

Du får tilgang til et komplett sett med brukervennlige, avanserte verktøy for domeneadministrasjon:

• Legg til og administrer ressursposter: A, AAAA, CNAME, MX, NS, PTR, SPF, SRV, TXT.
  • Bruk Googles syntetiske poster for integrering med Google App Engine, viderekobling fra underdomener og G Suite-konfigurering.
  • Legg til og administrer navnetjenere.
  • Konfigurer TTL.
  • Lås domener.

Finn ut mer ved å lese artikkelen om ressursposter.

Enkel integrering med populære nettstedbyggere

Når du kjøper et domene eller flytter et domene til Google Domains, kan du umiddelbart begynne å opprette nettstedet ditt hos en av partnerne våre (medfører ekstra kostnader). Du får tilgang til blant annet sikre og pålitelige vertstjenester, maler du selv kan tilpasse, samt avanserte funksjoner som «dra og slipp»-utvikling og administrasjon av mobilnettsteder. Du finner mer informasjon om partnerne våre i artikkelen om tilstedeværelse på nettet.

Nye domeneendelser

Hundrevis av nye toppdomener, som .guru og .technology, blir tilgjengelige i løpet av de neste årene. Vi jobbe for å tilby deg så mange alternativer som mulig, slik at du kan finne de mest relevante og meningsfulle navnene og få en pangstart på nettet. Les artikkelen om hvilke toppdomener Google Domains støtter for å se hva som er tilgjengelig.

Brukerstøtte

Brukerstøtteteamet for Google Domains er tilgjengelig hver dag:

• 24 timer i døgnet via chat og e-post
  • fra kl. 06.00 til 21.00 PST via telefon

Du finner instruksjoner for hvordan du kontakter brukerstøtten vår, under Kontakt brukerstøtten.