Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Google Domainsin ominaisuudet

Jokainen Google Domainsissa ostamasi tai sinne siirtämäsi verkkotunnus sisälsi ominaisuuksia, joiden avulla alkuun pääseminen verkossa ja verkkotunnusten ylläpito oli helpompaa.

Verkkotunnusten infrastruktuuri Nopea, turvallinen ja luotettava infrastruktuuri

Aina kun käyt verkkosivustolla, tietokoneesi suorittaa DNS-haun. Koska Google Domainsin kanssa integroidut sivustot käyttävät samoja DNS-palvelimia kuin Google, verkkotunnuksesi muodostaa yhteyden sivustoon nopeasti ja luotettavasti.

Lue lisää DNS:stä.

Tietosuoja Yksityisyyden suojaus

Kun rekisteröit verkkotunnuksen Google Domainsiin, me hoidimme verkkotunnuksen rekisteröintitietojen yksityisenä säilyttämiseen liittyvät kustannukset. Suojattavia tietoja olivat esimerkiksi nimesi, osoitteesi ja muut yhteystietosi.

Lue lisää yksityisyyden suojauksesta

Sähköpostin uudelleenohjaus Sähköpostin uudelleenohjaus

Voit luoda verkkotunnuksellesi jopa sata sähköpostialiasta ja ohjata niihin tulleet viestit olemassa oleville sähköpostitileille.

Esimerkiksi osoitteisiin tuki@yrityksesi tai myynti@yrityksesi voidaan ohjata olemassa olevaan osoitteeseen nimesi@gmail.com.

Lue lisää sähköpostin uudelleenohjauksesta.

Verkkotunnuksen uudelleenohjaus Verkkotunnuksen uudelleenohjaus

Kun ostat Google Domains ‑verkkotunnuksen tai siirrät verkkotunnuksesi Google Domainsiin, voit kohdistaa verkkotunnuksen nimen olemassa olevaan verkkotunnukseen ja sivustoon ohjataksesi käyttäjät yhteen paikkaan.

Esimerkiksi osoitteesta www.example.net voi ohjata liikenteen osoitteeseen www.example.com.

Lue lisää web-uudelleenohjauksesta.

Omat aliverkkotunnukset Omat aliverkkotunnukset

Voit luoda yksilöllisiä sivuja verkkosivustollesi käyttämällä resurssitietueita ja muokata verkkotunnustasi aliverkkotunnuksilla, kuten "blog.example.com" ja "shop.example.com".

Lue lisää resurssitietueista.

Ylläpitotyökalut Helppokäyttöiset verkkotunnuksen hallintatyökalut

Voit käyttää verkkotunnustesi ylläpitämiseen seuraavia työkaluja:

• Resurssitietueiden lisääminen ja ylläpito: A, AAAA, CAA, CNAME, DS, MX, NS, PTR, SPF, SRV, SSHFP, TLSA, TXT
  • Googlen synteettiset tietueet dynaamista nimipalvelua, aliverkkotunnuksen uudelleenohjausta ja G Suiten määrittämistä varten
  • Nimipalvelimien lisääminen ja ylläpito
  • TTL-arvojen määritys
  • Verkkotunnuksen lukitus

Lue lisää resurssitietueista.

Toteuttajien integrointi Helppo integrointi huipputason verkkosivustojen tekijöiden kanssa

Tärkeää: Jotkin verkkosivustojen toteutusta ja muita palveluita tarjoavat kumppanit saattavat veloittaa lisämaksuja.

Kun ostat Google Domains ‑verkkotunnuksen tai siirrät verkkotunnuksesi Google Domainsiin, voit luoda sivustosi jonkin kumppanimme kanssa. Kumppaniemme tarjoamien palvelujen etuja ovat esimerkiksi

• suojattu ja luotettava hostaus
  • omat mallit
  • monipuoliset ominaisuudet, kuten muokkaus vetämällä ja pudottamalla sekä mobiilisivuston ylläpito.

Lue lisää verkkonäkyvyydestä.

Tuki Tuki

Google Domainsin tuki on saatavilla seuraavilla kielillä:

• U.S. English, 24 hours every day by chat, email, and phone.
  • Español Latinoamérica, de lunes a viernes de 4 a.m. a 4 p.m., hora del Pacífico, por chat y correo electrónico.
  • Français, 24 heures sur 24 par courriel.
  • Português do Brasil, e-mail e bate-papo de segunda a sexta-feira 09:00 - 17:00 BRT.
  • 日本語, メールによる対応、日本時間9:00時〜18:00時(月曜日〜金曜日).

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä tukeen.