Google Domainsin ominaisuudet

Jokainen verkkotunnus, jonka ostat tai siirrät Google Domainsiin, sisältää ominaisuuksia, jotka helpottavat ja yksinkertaistavat verkon käytön aloittamista ja verkkotunnusten hallintaa.

Yksityinen rekisteröinti ilman lisämaksua

Kun rekisteröit verkkotunnuksen Googlen Domainsissa, me huolehdimme kustannuksista, jotka syntyvät verkkotunnuksen rekisteröintitietojen (kuten nimesi, osoitteesi ja muut yhteystietosi) säilyttämisestä yksityisenä. Lisätietoja verkkotunnuksen tietosuojasta on ohjeaiheessa Yksityinen rekisteröinti.

Sähköpostin uudelleenohjaus

Voit luoda omalla verkkotunnuksellasi jopa sata sähköpostialiasta, kuten asiakaspalvelu@oma_yrityksesi tai myynti@oma_yrityksesi, ja määrittää niihin lähetetyt viestit ohjautumaan esimerkiksi henkilökohtaiseen Gmail-sähköpostiosoitteeseesi. Lisätietoja tästä prosessista on ohjeaiheessa Sähköpostin uudelleenohjaus.

Vaivaton verkkotunnuksen uudelleenohjaus

Verkkotunnuksen nimen voi kohdistaa olemassa olevaan verkkotunnukseen ja -sivustoon. Tällä ominaisuudella käyttäjät voi ohjata tiettyyn sijaintiin, kuten osoitteesta www.example.net osoitteeseen www.example.com. Tämä on mahdollista, kun ostat Google Domains ‑verkkotunnuksen tai siirrät verkkotunnuksesi Google Domainsiin. Lisätietoja on ohjeaiheessa Verkkotunnuksen uudelleenohjaus.

Mukautettavat aliverkkotunnukset

Voit mukauttaa verkkotunnustasi jopa sadalla aliverkkotunnuksella, kuten blogi.example.com tai kauppa.example.com. Näin voit luoda yksilöllisiä sivuja verkkosivustollesi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Resurssitietueet.

Nopea, turvallinen ja luotettava internet-infrastruktuuri Googlen avulla

Aina kun käyt verkkosivustolla, tietokoneesi suorittaa DNS-haun eli verkkotunnuksen nimikyselyn. Kun hallinnoit Google Domainsin verkkotunnusta, pääset käyttämään samoja DNS-palvelimia Googlen kanssa. Sen ansiosta verkkotunnuksesi muodostaa yhteyden sivustoon nopeasti ja luotettavasti. Verkkotunnukseen sisältyy kymmenen miljoonaa nimenkyselyä vuodessa. Lisätietoja DNS-järjestelmästä on ohjeaiheessa Tietoja DNS:stä.

Helppokäyttöiset verkkotunnuksen hallintatyökalut

Saat käyttöösi kattavan valikoiman yksinkertaisia ja tehokkaita verkkotunnuksen hallintatyökaluja:

• Lisää ja hallitse resurssitietueita: A, AAAA, CNAME, MX, NS, PTR, SPF, SRV ja TXT.
  • Käytä Googlen synteettisiä tietueita Google App Engine ‑integrointiin, aliverkkotunnusten uudelleenohjaukseen ja G Suiten asetusten määrittämiseen.
  • Lisää ja hallitse nimipalvelimia.
  • Määritä TTL-arvoja.
  • Lukitse verkkotunnuksia.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Resurssitietueet.

Helppo integrointi huipputason verkkosivustojen tekijöiden kanssa

Kun ostat Google Domains ‑verkkotunnuksen tai siirrät verkkotunnuksesi Google Domainsiin, voit saman tien aloittaa sivustosi luomisen yhdessä jonkin kumppanimme kanssa (lisämaksusta). Sen etuja ovat turvallinen ja luotettava isännöinti, mukautettavat mallit ja hyödylliset ominaisuudet, kuten luonti vetämällä ja pudottamalla sekä mobiilisivuston hallinta. Lisätietoja kumppaneistamme on ohjeaiheessa Verkkonäkyvyys.

Uudet verkkotunnuspäätteet

Tulevina vuosina tulee saataville satoja uusia ylätason verkkotunnuksia, kuten .guru ja .technology. Pyrimme tarjoamaan sinulle niin monia vaihtoehtoja kuin mahdollista, jotta löytäisit sopivimmat ja merkityksellisimmät nimet toiminnallesi verkossa. Lisätietoja valikoimasta on ohjeaiheessa Google Domainsin tukemat ylätason verkkotunnukset.

Tuki

Google Domainsin tukitiimi on käytettävissä päivittäin:

• chatilla ja sähköpostilla 24 tuntia vuorokaudessa
  • puhelimitse klo 16–7 (klo 6–21 PDT-aikaa).

Lisätietoja yhteydenotosta tukikeskukseemme on ohjeaiheessa Yhteydenotto tukeen.