Google Domains-funktioner

Hvert enkelt domæne, du køber eller overfører til Google Domains, indeholder funktioner, der gør det nemmere at komme godt i gang online og administrere dine domæner.

Domæneinfrastruktur Hurtig, sikker og pålidelig infrastruktur

Hver gang du besøger et website, udfører din computer et DNS-opslag (DNS, Domain Name System). Websites, der er integreret med Google Domains, bruger de samme DNS-servere som Google, så dit domæne hurtigt og sikkert kan oprette forbindelse til dit website.

Få flere oplysninger om DNS.

Privatliv Privatlivsbeskyttelse

Når du registrerer et domæne hos Google Domains, dækker vi udgifterne til at holde oplysningerne om din domæneregistrering private. Disse oplysninger omfatter dit navn, din adresse og andre kontaktoplysninger.

Få flere oplysninger om privatlivsbeskyttelse.

Videresendelse af mail Videresendelse af mail

Du kan oprette op til 100 mailaliasser med dit domæne og få dem videresendt til eksisterende mailkonti.

For eksempel kan "hjælp@din_virksomhed" eller "salg@din_virksomhed" videresendes til den eksisterende mailkonto "dig@gmail.com".

Få flere oplysninger om videresendelse af mail

Domænevideresendelse Domænevideresendelse

Når du køber eller overfører et domæne til Google Domains, kan du henvise dit domænenavn til et eksisterende domæne og et eksisterende website for at lede brugerne til ét sted.

For eksempel kan "www.eksempel.net" videresende til "www.eksempel.com".

Få flere oplysninger om videresendelse til website eller webtjeneste

Tilpassede underdomæner Tilpassede underdomæner

Du kan tilpasse dit domæne med underdomæner, f.eks. "blog.eksempel.com" og "butik.eksempel.com", som kan hjælpe dig med at oprette unikke sider på dit website.

Få flere oplysninger om ressourceregistreringer

Administrationsværktøjer Nemme værktøjer til domæneadministration

Du kan bruge følgende værktøjer til at administrere dine domæner:

• Tilføj og administrer ressourceregistreringer: A, AAAA, CAA, CNAME, DS, MX, NS, PTR, SPF, SRV, SSHFP, TLSA, TXT
  • Brug Google Synthetic Records til dynamisk DNS, videresendelse af underdomæne og konfiguration af G Suite.
  • Tilføj og administrer navneservere
  • Konfigurer TTL
  • Domænelås

Få flere oplysninger om ressourceregistreringer

Integration af websiteværktøjer Nem integration med populære websiteværktøjer

Vigtigt! Nogle partnere, der tilbyder websiteværktøjer og andre tjenester, kan være forbundet med ekstra omkostninger.

Når du har købt eller overført et domæne til Google Domains, kan du oprette dit website med en af vores partnere, der kan hjælpe dig med:

• Sikker og pålidelig hosting
  • Tilpassede skabeloner
  • Effektive funktioner som f.eks. træk og slip-oprettelse og administration af mobilwebsite

Få flere oplysninger om tilstedeværelse på nettet.

Domæneendelser Nye domæneendelser

Du kan vælge mellem hundredvis af topdomæner (TLD, top-level domain) til dit website, f.eks. ".guru" eller ".technology".

Få flere oplysninger om understøttede domæneendelser.

Support Support

Google Domains-support er tilgængelig på disse sprog:

Kontakt support for at få hjælp.