Google Domains-funktioner

Hvert domæne, du køber eller overfører til Google Domains, indeholder funktioner, der gør det nemt at komme godt i gang online og enkelt at administrere dine domæner.

Ingen ekstra omkostninger for privat registrering

Når du registrerer et domæne hos Google Domains, dækker vi omkostningerne ved at holde detaljerne i din domæneregistrering private (f.eks. dit navn, din adresse og andre kontaktoplysninger). Se yderligere oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger ifm. domæner under Privat registrering.

Videresendelse af mail

Opret op til 100 mailaliasser med dit domæne, f.eks. hjælp@din_virksomhed eller salg@din_virksomhed, og få dem til at videresende til eksisterende mailkonti, f.eks. dig@gmail.com. Få hjælp til denne proces under Videresendelse af mail.

Nem domænevideresendelse

Lad dit domænenavn pege på et eksisterende domæne og website. Denne funktion kan bruges til at føre brugere til ét sted. Du kunne f.eks. videresende www.eksempel.net til www.eksempel.com. Du kan fuldføre denne proces, når du har købt eller overført et domæne til Google Domains. Få flere oplysninger under Videresendelse til website eller webtjeneste.

Underdomæner, der kan tilpasses

Tilpas dit domæne med op til 100 underdomæner, f.eks. blog.eksempel.com og butik.eksempel.com. Derved kan du skabe unikke sider på dit website. Se Ressourceregistreringer.

Hurtig, sikker og pålidelig internetinfrastruktur med Google

Hver gang du besøger et website, udfører computeren det, som kaldes et "DNS-opslag". Når du administrerer et domæne via Google Domains, får du mulighed for at bruge de samme DNS-servere som Google. Det betyder, at dit domæne hurtigt og pålideligt opretter forbindelse til dit website. Vi inkluderer 10 millioner opslag om året pr. domæne. Få flere oplysninger om vores domænenavnesystem under Om DNS.

Nemme værktøjer til domæneadministration

Du har et komplet sæt af pålidelige og brugervenlige værktøjer til domæneadministration til rådighed:

• Tilføj og administrerer ressourceregistreringer: A, AAAA, CNAME, MX, NS, PTR, SPF, SRV, TXT
  • Brug Google Synthetic Records til integration med Google App Engine, videresendelse af underdomæne og konfiguration af G Suite.
  • Tilføj og administrer navneservere
  • Konfigurer TTL
  • Låsning af domæne

Få flere oplysninger under Ressourceregistreringer.

Nem integration med populære websiteværktøjer

Lige så snart du har købt eller overført et domæne til Google Domains, kan du begynde at oprette dit website med en af ​​vores partnere (dette kan være forbundet med yderligere omkostninger). Funktionerne omfatter sikker og pålidelig hosting, skabeloner, der kan tilpasses, og effektive muligheder som træk og slip-oprettelse og administration af mobilwebsite. Få flere oplysninger om vores partnere under Tilstedeværelse på nettet.

Nye domæneendelser

I løbet af de næste par år vil hundredvis af nye topdomæner (TLD'er), f.eks. .guru og .technology, blive tilgængelige. Vi arbejder på at give dig så mange muligheder som muligt, så du kan finde de mest relevante og meningsfulde navne til at komme godt i gang online. Hvis du vil se, hvad der er tilgængeligt, kan du gå til Topdomæner, der understøttes af Google Domains.

Support

Google Domains-supportteamet står til rådighed hver dag:

• Døgnet rundt via chat og mail.
  • Fra kl. 06.00 til kl. 21.00 (US Pacific Time) via telefon.

Du kan se, hvordan du kontakter vores supportcenter, under Sådan kontakter du support.