Domenedeponering

ICANN krever at alle domeneregistratorer deponerer kontaktinformasjonen for domenet. Dette gjør at det er mulig å ta sikre avgjørelser om hvem som eier et domenenavn, hvis det oppstår problemer med domeneregistratoren.

Iron Mountain Incorporated er depositaren for Google Domains. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.ironmountain.com.

Merk: Kontaktinformasjonen som deponeres for domenet ditt, er basert på innstillingen din for privat registrering.