Escrowservice voor domeinen

ICANN vereist dat alle domeinregistrars een escrowservice gebruiken voor de contactgegevens van domeinen. Zo kan worden bepaald wie de eigenaar is van een domein als zich een probleem voordoet met de domeinregistrar.

De escrow-agent van Google Domains is Iron Mountain Incorporated. Ga voor meer informatie naar hun website www.ironmountain.com.

Opmerking: De contactgegevens die in escrow worden geplaatst, zijn gebaseerd op uw instellingen onder privéregistratie.