Domeneregistrering

Når du skal registrere et nytt domene, må du kjøpe registrering for minst ett år. Følg instruksjonene i artikkelen om å kjøpe et domene

Hvis du vil forlenge registreringen for et domene du eier, gjør du følgende:

1. Klikk på Mine domener i navigasjonsfeltet til venstre, og klikk på domenenavnet.
  2. Klikk på Expires-fanen eller .
  3. Velg antall registreringsår under Registrering, og klikk på Legg til-knappen.
  4. Betal registreringsavgiftene gjennom Google.

Du kan forlenge registreringen når som helst, opptil maksimalt 10 år.

To enable auto-renew, do the following:

1. Click the Expires tab .
  2. Under the Registration heading, click Turn on auto-renew.

Note: Once you enable auto-renew the icon for the Expires tab will change to

.

Når denne funksjonen er slått på, fornyes domeneregistreringen din automatisk hvert år på utløpsdatoen. Registreringsavgiften belastes kredittkortet ditt gjennom Google-kontoen din. Automatisk fornyelse fungerer bare med et gyldig kredittkort.

Mer hjelp

Om domeneregistrering

Du kan registrere et domene for en periode fra 1 til 10 år. Du har rettighetene til bruk av domenet frem til registreringsperioden utløper.

Du kan fornye registreringen av et domene på ubestemt tid. Et domene kan imidlertid bare registreres for maksimalt 10 år frem i tid.