Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Verkkotunnuksen rekisteröinnin ylläpito

Tärkeää: Jos ostit verkkotunnuksesi Google Workspacen kautta, voit ylläpitää rekisteröintiä Google-hallintakonsolissa.

Kun ostit verkkotunnuksen, se oli rekisteröity vähintään vuoden ajaksi. Rekisteröintiaikana sinulla on verkkotunnuksen oikeudet. Verkkotunnuksesi nimi on täsmälleen ostamasi merkkijono. Et voi vaihtaa verkkotunnusta rekisteröinnin jälkeen.

Alkuperäisenä rekisteröintiaikana ja sen jälkeen sinun on mahdollisesti tehtävä verkkotunnukselle seuraavia ylläpitotoimia: