Verkkotunnuksen rekisteröinti

Uusi verkkotunnus on rekisteröitävä vähintään vuodeksi kerrallaan. Noudata osiossa Verkkotunnuksen ostaminen annettuja ohjeita.

Voit lisätä omistamaasi verkkotunnukseen rekisteröintivuosia seuraavasti:

1. Valitse vasemmalla olevasta navigointipalkista Omat verkkotunnukset ja klikkaa verkkotunnuksen nimeä.
  2. Klikkaa välilehteä Expires tai .
  3. Valitse Rekisteröinti-kohdasta rekisteröintivuosien lukumäärä ja klikkaa Lisää-painiketta.
  4. Maksa rekisteröintimaksut Googlen kautta.

Voit lisätä rekisteröintivuosia milloin tahansa. Verkkotunnuksen voi rekisteröidä enintään 10 vuodeksi kerrallaan.

To enable auto-renew, do the following:

1. Click the Expires tab .
  2. Under the Registration heading, click Turn on auto-renew.

Note: Once you enable auto-renew the icon for the Expires tab will change to

.

Kun toiminto on otettu käyttöön, verkkotunnuksesi rekisteröinti uusitaan vuosittain automaattisesti vanhenemispäivänä. Rekisteröintimaksu laskutetaan luottokortiltasi tai Google-tilisi kautta. Rekisteröinnin voi uusia automaattisesti vain voimassa olevalla luottokortilla.

Lisää tukea

Tietoja verkkotunnuksen rekisteröinnistä

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen 1–10 vuodeksi kerrallaan. Omistat verkkotunnuksen oikeudet rekisteröintijakson ajan.

Voit uusia verkkotunnuksen rekisteröinnin niin monta kertaa kuin haluat. Verkkotunnuksen voi kuitenkin rekisteröidä enintään 10 vuodeksi kerrallaan.