Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Rediger kontaktoplysninger i Google Domains

Da du registrerede et domæne, angav du kontaktoplysninger for det pågældende domæne. Vi har føjet disse oplysninger til WHOIS-databasen som de officielle oplysninger om, hvem der ejer domænenavnet. For at sikre autenticitet kræver ICANN, at disse oplysninger holdes opdateret i domænets registreringsperiode. Der er 3 typer kontaktoplysninger, som du skal angive og vedligeholde:

• Registrant: Ejeren af domænet
  • Administrator: Personen, som er ansvarlig for administrative beslutninger om domænet
  • Tekniker: Personen, som er ansvarlig for tekniske ændringer af domænet

Tip! Et WHOIS-opslag giver normalt adgang til nogle af eller alle disse kontaktoplysninger. Hvis du ikke vil have disse kontaktoplysninger offentliggjort, skal du aktivere privatlivsbeskyttelse.

Rediger kontaktoplysninger

1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Øverst til venstre skal du klikke på Menu Menu og derefter Indstillinger for registrering.
  4. Under "Kontaktoplysninger" øverst til højre skal du klikke på Rediger.
  5. Efter redigeringen skal du klikke på Gem.
  6. Vælg din præference, hvis du bliver spurgt om, hvordan du vil modtage en bekræftelseskode.
    • Mail: Kontrollér mailadressen i dine kontaktoplysninger. Følg linket i mailen for at verificere ændringen.
    • Sms eller telefonopkald: Søg efter en 6-cifret kode i en sms eller talebesked. Angiv koden i Google Domains, og klik på Send.

Hvis du bliver bedt om at verificere, skal du gøre det inden for 15 dage, ellers sættes dit domæne i venteposition. Websiteindhold eller mailadresser, der er konfigureret til dit domæne, holder op med at virke, indtil du har fuldført verificeringsprocessen.

Hvis du opdaterer mailadressen til registrantens kontakt, skal du huske følgende:

• Den tidligere ejer af mailadressen til registrantens kontakt skal bekræfte dine ændringer, før de anvendes. Personen modtager en mail med besked om ændringen og et link til bekræftelse eller afvisning. Hvis mailadressen ikke længere er tilgængelig, kan du kontakte os for at fuldføre ændringerne vedrørende kontaktoplysninger.
    Tip! Når du kontakter os, skal du muligvis verificere din relation til domænenavnet, før ændringerne anvendes. Vi anmoder muligvis om følgende:
    • Kopier af et id, f.eks. kørekort eller pas
    • Anden dokumentation for tilhørsforhold, f.eks. en forbrugsregning
    Vi gør dette for at sikre, at kun godkendte personer kan ændre oplysninger vedrørende domænenavne
  • Den opdaterede mailadresse erstatter ikke den mailadresse, du bruger til at administrere din Google Domains-konto. Få flere oplysninger om forskellen mellem mailadressen til registrantens kontakt og mailadressen for administration. Se, hvordan du deler administration af domænenavne, hvis du vil knytte adgang til og administration af domænenavnet til mailadressen til registrantens kontakt.

Andre tegn end ASCII-tegn

Du kan bruge andre tegn end ASCII-tegn i dine kontaktoplysninger. Nogle domæner understøtter dog ikke disse tegn i WHOIS-resultater. I disse tilfælde erstatter resultaterne eventuelle internationale tegn, du medtager i de offentlige kontaktoplysninger, med tegn fra det engelske alfabet (ASCII).

Du kan ikke bruge andre tegn end ASCII-tegn i mailadresser til kontakt for domæner, der ikke understøtter internationale tegn. Hvis du ikke er sikker på, om bestemte tegn understøttes, kan du tjekke listen over understøttede tegnsæt for hver domæneendelse.