Kontaktoplysninger

Når du registrerer et domæne, skal du indsende kontaktoplysninger for det pågældende domæne. Der er 3 typer kontaktoplysninger:

• Registrant: Ejer af domænet
  • Administrator: Person, som er ansvarlig for administrative beslutninger om domænet
  • Tekniker: Person, som er ansvarlig for tekniske ændringer af domænet
Alle kan finde dine registrantoplysninger gennem et WHOIS-opslag. Hvis du ikke vil have disse kontaktoplysninger offentliggjort, skal du aktivere privat registrering.

Sådan ændrer du kontaktoplysninger

For at opdatere dine kontaktoplysninger skal du følge disse trin.

1. Log ind på Google Domains: domains.google.com/registrar.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Klik på det domænenavn, hvis kontaktoplysninger du vil ændre.
  4. Rul ned til Personlige kontaktoplysninger
  5. Klik på Rediger under typen af ​​kontaktoplysninger for at foretage ændringer.
  6. Når du har redigeret, skal du klikke på Gem.
  7. Vælg, hvordan du vil modtage en bekræftelseskode.
    • Mail: Kontrollér mailadressen i dine kontaktoplysninger. Følg linket i mailen for at bekræfte ændringen.
    • Sms eller telefonopkald: Søg efter en 6-cifret kode i en tekst- eller talebesked. Indtast koden i Google Domains, og klik på Acceptér og fortsæt.
Når du angiver mailkontaktoplysninger, giver du ikke den mailadresse mulighed for at administrere din Google Domains-konto. Hvis du vil tillade andre at administrere din konto, skal du lære at tilføje Google Domains-administratorer.

Om andre tegn end ASCII-tegn

Du kan bruge andre tegn end ASCII-tegn i dine kontaktoplysninger. Nogle domæner understøtter dog ikke disse tegn i WHOIS-resultater. I disse tilfælde erstatter resultaterne eventuelle internationale tegn, du medtager i de offentlige kontaktoplysninger, med tegn fra det engelske alfabet (ASCII).

Du kan ikke bruge andre tegn end ASCII-tegn i kontaktmailadresser for domæner, der ikke understøtter internationale tegn. Tjek liste over tegnsæt, der understøttes af hver domæneendelse, som leveres af Internet Assigned Numbers Authority (IANA).