Kontaktoplysninger

Du kan opdatere dine personlige kontaktoplysninger på følgende måde:

Bemærk! Hvis du vil ændre kontaktoplysninger, skal du bekræfte ændringen vha. de nuværende mail- eller telefonkontaktoplysninger.
  1. Klik på Mine domæner i kolonnen til venstre, og klik på domænenavnet.
  2. Klik på fanen Indstillinger Settings (gear icon).
  3. Rul ned til afsnittet Personlige kontaktoplysninger. Der er tre typer kontaktoplysninger: Registrant, Administrator og Tekniker.
  4. Klik på Rediger under hver type af kontaktoplysninger for at foretage ændringer.
  5. Når du har redigeret og klikket på Gem, skal du vælge, hvordan du gerne vil modtage bekræftelseskoden.
    • Vælg mail, hvis du stadig har adgang til den tidligere kontaktmail.
      1. Tjek din mail på den tidligere registrantadresse.
      2. Følg linket i mailen for at bekræfte ændringen.
    • Vælg sms eller telefonopkald, hvis du ikke længere har adgang til mailkontoen.
      1. Google Domains sender enten en sms eller ringer op på din telefon med en computergenereret stemme og oplyser en 6-cifret bekræftelseskode.
      2. Indtast koden, og klik på Acceptér og fortsæt.
    • Hvis du hverken har adgang til registrantens mail eller telefonnummer, skal du kontakte support.

Bemærk! Kun den mailadresse, som du har logget ind på Google Domains med, har adgang til din Google Domains-konto. Selvom du angiver et andet navn eller en anden mailadresse til kontaktpersonerne Registrant, Administrator eller Tekniker, giver det ikke disse adresser adgang til din Google Domains-konto

Du kan ændre dine offentlige kontaktoplysninger på følgende måde:

1. Se privat registrering.
  2. De kontaktoplysninger, som er offentligt tilgængelige, er baseret på din indstilling for privat registrering.

Mere hjælp...

Om kontaktoplysninger

ICANN kræver, at alle domæneregistranter indsender kontaktoplysninger, når de registrerer et domæne. Derved sikres det, at der kan træffes definitive afgørelser vedrørende ejerskabet af domænenavne.

Der er tre kontaktpersoner for hvert domæne. Alle tre kan bruge samme navn, postadresse og mailadresse. Til at begynde med udfyldes alle tre med de kontaktoplysninger, du angiver på skærmbilledet Kontaktoplysninger, når du registrerer eller overfører dit domæne ind.

• Registrant: Ejeren af domænet.
  • Administrator: Personen, som er ansvarlig for administrative beslutninger om domænet.
  • Tekniker: Personen, som er ansvarlig for tekniske ændringer af domænet.

Kontaktoplysninger for registranten (herunder navn, postadresse, telefonnummer og mailadresse) er offentligt tilgængelige via WHOIS-opslag. Hvis du ikke ønsker at offentliggøre dine kontaktoplysninger, skal du aktivere privat registrering.