Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Handla med Google Pay

Så här betalar du för din domän eller relaterade tjänster med Google Pay:

1. Utgå från din aktuella, pågående transaktion och klicka på knappen Lägg till, Överför eller Kassa.
  2. Om du registrerar en .US-domän visas popup-meddelandet Det verkar som att du håller på att registrera en .US-domän.
  3. Gör följande i popup-rutan Bekräfta kontaktuppgifterna:
    • Lägg in eller bekräfta dina kontaktuppgifter.
    • Välj ett integritetsalternativ (se Privat registrering – begränsningar gäller).
    • Markera kryssrutan om du vill ta emot e-postmeddelanden.
    • Klicka på knappen Fortsätt.
  4. Gör följande i popup-rutan Granska ditt köp:
    • Välj betalningsalternativ.
    • Skriv upp länken till användarvillkoren för Google Domains och för tredje part.
    • Klicka på knappen Köp.
  5. Om köpet lyckades visas en popup-ruta med texten Tack för ditt köp.
    • Skriv upp informationen om köpet.
    • Klicka på knappen Klar.

Obs! Det går bara att använda kreditkort med faktureringsadress i något av följande länder för ditt Google-konto:

• Australien
  • Österrike
  • Belgien
  • Brasilien
  • Kanada
  • Colombia
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Indien
  • Indonesien
  • Italien
  • Japan
  • Malaysia
  • Mexiko
  • Nederländerna
  • Nya Zeeland
  • Filippinerna
  • Polen
  • Singapore
  • Sydafrika
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Turkiet
  • Förenade kungariket
  • USA
  • Vietnam

Viktigt! För betalningar som behandlas via PayPal kontrollerar du om det är tillgängligt i ditt land.

Om betalning med Google Pay